Ion Iliescu a fost externat! Ce au anunțat reprezentanții Spitalului Elias

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a fost externat astăzi, au anunțat reprezentanții Spitalului Elias.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere

„Domnul Ion Iliescu a fost externat astăzi din spital. Tratamentul va vontinua la domiciliu, conform recomandărilor medicale.
Urmărirea evoluției va fi asigurată prin controalele periodice”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost internat vineri, la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace.

„A venit cu probleme cardiace, pe fondul unior afecţiuni mai vechi. S-a decis continuarea investigaţiilor de specialitate, evaluare şi administrarea tratamentului specific. Domnul preşeddinte a acceptat să rămână internat”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al spitalului, Sillvius Negoiţă.

Citeste si: Ţi se rupe sufletul! Cinci copilaşi nevinovaţi şi doi părinţi bolnavi care adorm flămânzi pentru a-i hrăni pe cei mici

Citeste si: Simona Patruleasa si Victor Slav au fost desemnati Brand Ambassador pentru „Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-Romania (ASCHF-R)”

Citeste si: Ștefan Manolache, noul iubit al Andreei Antonescu, condamnat la închisoare! A împușcat un taximetrist în plină stradă

Iliescu a mai fost internat la sfârşitul lunii mai la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias pentru evaluarea stării de sănătate, „în contextul unui sindrom febril recent instalat”.

În 1 aprilie, Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate