Ion Iliescu, de urgență la spital! Care este starea fostului președinte

Ion Iliescu, în stare gravă la spital

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Ion Iliescu, de urgență la spital.

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Fostului președinte al României i s-a făcut rău și a fost transportat pe brațe la Elias, anunță jurnaliștii de la România TV. Starea sa este gravă.

Ion Iliescu, de urgență la spital! Care este starea fostului președinte

Ion Iliescu a fost internat de urgență la Spitalul Elias din Capitală, urmând să fie supus la mai multe investigații.

Citeste si: Papa în România 2019! Surpriză la București: Papa Francisc nu a mai luat Papamobilul-Duster! Sanctitatea Sa a preferat o ”japoneză”

Citeste si: Cod portocaliu de ploi puternice în București și în țară. Cum va fi vremea în Capitală și în toată România

Citeste si: Cum arată și ce face fiul lui Mihai Dedu! Matei e simpatic foc

Fostul președinte al României, în vârstă de 89 de ani, a fost operat pe cord la începutul lunii aprilie. Din cauza unor probleme cardiace, Ion Iliescu ajunsese atunci la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu". Lui Iliescu i-a fost extras lichid pericardic.

Ce pensie au Ion Iliescu și soția lui! Câți bani încasează lunar

Fostul președinte Ion Iliescu și soția lui încasează o sumă mare de bani lunar!

Ion Iliescu și soția lui, Nina, încasează o sumă mare de bani, lunar, venită din pensie! Între el și soția lui este o diferență uriașă când vine vorba despre sumele încasate.

Fostul președinte încasează nu mai puțin de 3916 de lei lunar, doar din pensie, iar la această sumă se adaugă și o indemnizație de 5331 de lei, pentru că a ocupat o funcție supremă în stat, de trei ori. Acestea fiind spuse, Ion Iliescu primește lunar 9247 de lei.

Pe de altă parte, soția lui, Nina, în anul 2018 primea pensie lunar 2100 de lei.

Pe data de 1 aprilie Ion Iliescu a fost internat de urgență la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu. Medicii i-au pus diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă și au decis că acesta trebuie operat numaidecât.

„Dacă el a fost la Elias şi, în urma ecografiei, l-au trimis într-o unitate care are şi chirurgie cardiovasculară, înseamnă că îl vor drena destul de repede. El a avut deja ecografia acolo şi aşa şi-au dat seama că trebuie intervenit de urgenţă”, a declarat Gabriela Cozmanciuc, medic la clinica privată Inimed 360 și la Spitalul Sf. Pantelimon, citată de Libertatea.

După ce a rămas trei zile la secția de Terapie Intensivă, politicianul în vârstă de 89 de ani a fost transferat la secția de Cardiologie și a fost externat în cursul zilei de 5 aprilie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate