Ion Mihai Pacepa s-a stins din viață în urma infecției cu COVID-19! Generalul avea 92 de ani

Generalul Ion Mihai Pacepa s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani.

Ion Mihai Pacepa s-a stins din viață în urma infecției cu COVID-19! Generalul avea 92 de ani
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

În urmă cu scurt timp, Ion Mihai Pacepa s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Moartea generalului a fost confirmată de către cel mai bun prieten al acestuia, Ronald J. Rychlak, profesor emerit de Drept la Universitatea din Mississippi. 

A murit Ion Mihai Pacepa

Generalul Ion Mihai Pacepa s-a stins din viață în urma infecției cu COVID-19. Se pare că starea de sănătate a spionului se înrăutățise destul de tare în ultima perioadă, iar anunțul trist a fost transmis de către soția acestuia, care trăiește sub identitate protejată de mai mulți ani. 

Citeste si: Nici Zoia, fiica Elenei Ceauşescu, nu o mai suporta pe mama ei: „Nu ştie să facă altceva decât să se viseze regină peste 40 de milioane de idioţi!”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Duminică, 14 februarie, am primit un telefon de la soţia sa. Mi-a spus că Ion Mihai Pacepa a murit. Vorbisem constant cu el în ultima perioadă şi ştiam că este în spital de mai multe zile după ce fusese infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar starea sa se înrăutăţise”, a declarat profesorul Ronald J. Rychlak, potrivit Adevărul. 

Ion Mihai Pacepa s-a stins din viață în urma infecției cu COVID-19! Generalul avea 92 de ani
Ion Mihai Pacepa s-a stins din viață în urma infecției cu COVID-19! Generalul avea 92 de ani

Se pare că cei doi prieteni s-au văzut ultima dată în anul 2019.

De-a lungul timpului, Pacepa i-a spus acestuia că ar vrea să se întoarcă în România la un moment dat: „Ion Mihai Pacepa mi-a spus în repetate rânduri că a avut momente în care îşi dorea să revină în România şi era entuziasmat de acest gând. Însă a şi avut momente când se temea că va reveni comunismul în România şi că oamenii vor fi din nou oprimaţi”.

Citeste si: Gheorghe Gheorghiu-Dej, fostul sef al statului inaintea lui Ceausescu, a fost inmormantat in mausoleul din Parcul Carol, dar acum are loc de veci la Bellu

Ion Mihai Pacepa, născut în data de 28 octombrie 1928, a fost şef adjunct al Departamentului de Informaţii Externe (spionaj) a României comuniste şi consilier personal al preşedintelui Nicolae Ceauşescu. În anul 1978, generalul a cerut azil politic în Statele Unite, unde a lucrat pentru comunitatea de informaţii a SUA în diferite operaţii împotriva fostului bloc sovietic.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ceausescu a trimis doi asasini sa-l ucida! Muamar Gaddafi si Yasser Arafat au pus recompense de milioane de dolari pe capul lui, insa el a reusit mereu sa scape! VEZI despre...

El este James Bond de Romania! Mihai Caraman a spionat NATO pentru Romania si Rusia in perioada comunista!

Creierul atacului terorist de la Olimpiada din 1972, de la Munchen a fost recrutat de serviciile secrete romane!

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Popriri masive pe conturi. ANAF îi loveşte crunt pe aceşti români! Cine sunt cei vizaţi

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Dragonul de Apă, forța navală a PLAN. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies