Ion Oncescu, adevarul despre cat de mult lupta cu adevarat Giani Kirita la Exatlon! “El nu mai tragea” Iata momentul despre care a vorbit fostul concurent

Ion Oncescu a fost luni seara in platoul emisiunii Wowbiz si a facut dezvaluiri din culisele Exatlon. El a vorbit mult despre Giani Kirita, cel despre care multi spun ca este liderul echipei Faimosilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mama lui Giani, aflata in platoul emisiunii Wowbiz, alaturi de Ion Oncescu si de Oltin Hurezeanu, i-a criticat pe cei doi fosti concurenti ca nu au dat totul pe traseu, ca s-au menajat fara sa se gandeasca neaparat la binele echipei asa cum face fiul ei. La un moment dat, Ion Oncescu a contrazis-o, spunandu-i ca si Giani are momente in care mai mult vorbeste decat lupta in timpul probelor.

“O sa va spun ceva. Stiti cand dadeam la rotita aia ca hamsterul? Eram cu Giani acolo. El nu mai tragea. Era momentul in care trebuia sa ne tragem coechipierul din apa. Eu eram partenerul lui Giani si simteam ca el nu mai tragea. Un sportiv care-i vede miscarile isi da seama, eu stiu insa ce simteam in maini. Eram singurul care tragea”, i-a explicat Ionut Oncescu mamei lui Giani.

Aceasta insa a parut a fi neincrezatoare in dezvaluirea facuta de Oncescu, mai ales ca abia spusese ca Giani isi da si sufletul pe traseu pentru a aduce puncte echipei sale.

Iata si momentul din emisiunea Exatlon, in care Giani Kirita si Ionut Oncescu au fost parteneri “de roata” si in care, conform spuselor fostului concurent, Kirita s-a lasat in baza acestuia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate