Ion Oncescu, din nou campion! Primele declarații după finala cu turcul Tuncay Basaran

Ion Oncescu a devenit din nou campion, după ce ieri a luat locul 1 la categoria braț stâng -100 kg, astăzi a obținut locul 1 la categoria braț drept.

Autor: A.N.C.

Ion Oncescu a devenit campion mondial pentru a șasea oară, după finala de astăzi! El a câștigat finala de vineri la categoria 100 kilograme, braț drept.

În finală, Oncescu l-a înfruntat pe Tuncay Basaran, turcul care i-a administrat singura înfrângere de azi. Din acest motiv, în finala, a trebuit să-l învingă pe turc de doua ori ca să câștige trofeul.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

 

După ce ieri a devenit din nou campion, la brațul stâng, astăzi Oncescu intră în competiție pentru brațul drept.

Ion Oncescu a devenit campion mondial pentru a șasea oară, după finala de joi! El a câștigat finala de joi la categoria 100 kilograme, braț stâng. L-a învins pe Olimpiu Făt.

"Sunt foarte fericit, mult mai fericit ca ieri. Înainte de meci mi-am dat șansă undeva la 35-45%. Sunt extrem de fericit. Victoriile le dedic mamei mele care a decedat pe 31 octombrie, apoi tatălui mei și celor câtorva persoane care m-au ajutat în ultimele zile", a declarat Ion Oncescu după ce a câștigat finala cu turcul Tuncay Basaran.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies