Stiri

Ion Oncescu si-a asigurat bratele pentru 250.000 euro! Fostul concurent de la Exatlon a parasit Republica Domincana

Ion Oncescu si-a asigurat bratele pentru o suma uriasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ion Oncescu si-a asigurat bratele pentru 250.000 euro! Fostul concurent de la Exatlon a parasit Republica Domincanaicon photo

Ion Oncescu, fost concurent de la Exatlon, este unul dintre putinii romani care si-au asigurat una dintre partile corpului, la fel cum o fac vedetele de la Hollywood. Nu este vorba de inca o „ciudatenie” a lui Ion Oncescu, ci o masura asiguratorie de pe vremea cand facea senzatie in lumea skandenbergului.


Ion Oncescu si-a asigurat bratele pentru 250.000 euro cu 7 ani in urma, cu putin timp inainte sa plece la Las Vegas, unde a participat la un campionat mondial de skandenberg. Romanul de la Exatlon a obtinut de 5 ori titlul de campion la aceasta disciplina, insa la vremea respectiva a povestit ca asigurarea si-a facut-o pentru a nu avea surprize neplacute inaintea competitiei.


„Mi-am facut asigurarea pentru ca in ultimul an am facut mai multe lucruri care nu au nici o legatura cu skandenbergul, care m-ar fi putut pune in pericol. De exemplu, distractia de pe capota masinii”, povestea la acea vreme Ion Oncescu.

Ion Oncescu si-a asigurat bratele pentru 250.000 euro! De ce a plecat de la Exatlon?


Ion Oncescu a parasit competitia Exatlon la inceputul acestei saptamani din cauza unor probleme de sanatate care insa nu au avut legatura cu bratele sale. El a parasit deja Republica Dominicana. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune