Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu, in platou la WOWbiz. Cei doi prieteni au vorbit despre ce au trait la Exatlon: "Nu mi-e dor"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu, in platou la WOWbiz. Cei doi prieteni au vorbit despre ce au trait la Exatlon: "Nu mi-e dor"icon photo

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu pot spune ca au si mai multe lucruri in comun, dupa ce au trait pe pielea lor experienta Exatlon Romania.


Ambii au fost nevoiti sa se retraga din cauza problemelor medicale si, totodata, au avut parte de dificultati in ceea ce priveste integrarea in echipa.

Ion Oncescu a recunoscut ca nu s-ar intoarce la Exatlon, insa considera experienta ca fiind interesanta.

 "Nu mi-e dor. Extrem de interesant a fost si peste un timp o sa participam la discutiile pe care le-am purtat. Unele observatii sunt chiar dure.(...) Dupa ce am plecat si inotam prin spital, mi-au umblat prin lucruri si Oltin povesteste cum, descoperind un element de siguranta, adica maceta, s-au speriat. CUm sa iti umble in lucruri? E imposibil!
Odata am vrut sa le povestesc despre Procust. Stii, patul lui Procust, cu picioarele care ies, in fine...iar seara iese Catalin si la venire il intreb: "Ai nevoie de ambele picioare?" si s-a speriat."
, a povestit el, amuzat.

De cealalta parte, Oltin Hurezeanu a interactionat ceva mai bine cu echipa, insa a fost aspru criticat din cauza slabiciunii sale de la probele fizice. Oltin s-a simtit condamnat si in momentul eliminarii lui Didi Bulimar.


"Eu m-am implicat destul e mult, pentru ca e foarte intersant conceptul. Odata ajuns acolo e interesnat ca te pune intr-o stare de joaca.
Realitatea din teren e un pic diferita, dar emotia copilareasca e cel mai important lucru. Eram niste oameni mari, faceam niste trasee si ne entuziasmam atat de mult. Din nefericire, toate reality-urile au acest format, de a ramane unul singur, dar tipul de excludere premergator plecarii lui Didi Bulimar a fost foarte greu. Eu am fost convins ca voi pleca eu. Facusem toate bagajele, stransesem si niste scoici si din pacate am vazut ca a fost atat de siderata. Nu a fost frumos pentru ca a fost un contra vot. Pana atunci, criteriul a fost unul sportiv",
a spus Oltin in platou.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune