Ioniță de la Clejani a dat cărțile pe față. Ce spune despre iubitul Margheritei

Ioniță de la Clejani a declarat în fața jurnaliștilor că băiatul cu care se afișează fiica lui nu este iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ioniță de la Clejani a dat cărțile pe față. Ce spune despre iubit


In articol:

Familia Clejanilor trece prin momente grele în ultimele zile, după ce Margherita a fost protagonista unui accident rutier. Ioniță de la Clejani a sărit în apărarea fiicei sale și susține că nu s-a aflat sub influența substanțelor interzise. În schimb, Clejanii au început să se contrazică în declarații. La o zi după ce Viorica a declarat că fata ei îl cunoaște pe băiat, Ioniță susține că fiica lui nu se află într-o relație amoroasă cu acest băiat.

Ioniță de la Clejani: Margherita pentru moment nu este bine. Nu este într-o relație cu acest băiat. Nu mă interesează. Nu e important pentru noi.

Citeste si: Șobolanii canibali bagă spaima în americani. Are legătură cu noul coronavirus!

Citeste si: Cele mai comode incaltari pentru vara? Sandale fara toc!

Citeste si: O tânără a fost torturată și violată în secția de poliție unde fusese chemată ca martor

Reporter: În ultimul timp s-a tot afișat cu el

Ioniță de la Clejani: O filmare nu spune nimic. Deci, nu este important pentru Margherita

Interpretul a mai adăugat că între cei doi ar fi o relație strict profesioanală pentru una dintre noile afaceri ale Margheritei.

Ioniță de la Clejani a dat cărțile pe față. Ce spune despre iubit

Viorica de la Clejani rupe tăcerea. Cine este, de fapt, vinovat?

Viorica de la Clejani a decis să vorbească cu jurnaliștii despre accidentul fiicei sale, după o ieșire nervoasă controversată. Mama tinerei a vorbit pentru prima dată în fața jurnaliștilor despre ultimele evenimente. Vinovat de fapta fetei ar fi chiar iubitul tinerei, susține Viorica de la Clejani.

Tânărul are o influență proastă asupra fiicei sale, astfel că e dispusă să intervină radical în povestea lor de dragoste.

Reporter: Credeți că iubitul ei este cel care a dus-o la rele?

Viorica de la Clejani: Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Probabil că ăla a aranjat ceva ca să fie luat în prim-plan. Voi n-ați văzut că și-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vânați de fel și fel de oameni. L-am băgat în curte și i-am dat să mănânce că era mort de foame! (Citeste si: Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după accidentul fiicei sale: „Marga a avut o cădere”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate