Ionita de la Clejani a iubit o alta Viorica! Incredibil cum arata si ce face azi "Laleaua neagra", femeia cu care artistul are un copil | EXCLUSIV

Ionita de la Clejani a avut, inainte s-o cunoasca pe Viorica, o relatie de 7 ani cu o femeie. In urma acestei iubiri, s-a nascut o fata, pe nume Ramona.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Povestea Ramonei de la Clejani, fiica nelegitima a lui Ionita, este deja cunoscuta. Tanara a fost descoperita, cu cativa ani in urma, cantand pe strazile din Londra pentru a avea cu ce sa-si intertina copiii. Intre timp, Ramona s-a pus pe picioarele ei si a inceput sa faca bani din muzica. Interesanta este, insa, identitatea mamei Ramonei, femeia pe care Ionita ar fi parasit-o cand a aflat ca este insarcinata.
O cheama, culmea, tot Viorica si s-a nascut in Golasei, Teleorman. Este cu ani buni mai mare decat Ionita si este prima solista vocala a Tarafului Haiducilor. Din aceasta formula a facut parte si Ionita Manole, insa Viorica Rudareasa, supranumita „Laleaua neagra” era adevarata vedeta. De altfel, pe ea ar fi remarcat-o Johnny Depp, atunci cand i-a invitat pe „haiduci” sa locuiasca la el. Ulterior, atat Ionita cat si Viorica Rudareasa au disparut din trupa. El s-a casatorit cu o alta Viorica si a infiintat Taraful din Clejani, preluand o parte din repertoriul fostei trupe. De cealalta parte, Viorica Rudareasa a renuntat la muzica aproape 3 decenii, pana anul acesta, cand a fost invitata sa faca parte dintr-un alt proiect.
Taraful Caliu este noua trupa infiintata de o parte din Taraful Haiducilor: Caliu Anghel, Marius Manole, Ninel Basaru sau Sile Neacsu. Acestia au parasit formatia dupa moartea impresarului Stephan Karo. Dupa decesul acestuia, la sfarsitul anului trecut, formatia a fost preluata de Margareta Manole, sora lui Ionita, care, insa, a intrat in conflict cu „aripa veche” a formatiei, prin aducerea unor membri noi. Acestia au plecat si au infiintat Taraf de Caliu, cu mama Ramonei pe post de solista.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: