Ionuț Dolănescu, adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Ce se întâmplă cu artista: "E lucidă"

Fiul regretatului Ion Dolănescu a vorbit despre revenirea Mariei Ciobanu în România, dar și despre cum se simte mama lui, de când a renunțat să mai urce pe scenă.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Maria Ciobanu locuiește de câțiva ani buni în America, însă nu a uitat nicio clipă de locul în care s-a născut. Chiar dacă a fost nevoită să se mute peste hotare din cauza problemelor de sănătate, artista este cu gândul mereu la cei dragi, pe care i-a lăsat în țară.

Ionuț Dolănescu a mărturisit recent, în cadrul unui interviu pentru impact.ro, că mama lui urmează să se întoarcă în România în curând, pentru a fi prezentă la un eveniment important din familie.

Citeste si: Ionuț Dolănescu, cuvinte la superlativ la adresa soției sale. Prin ce dramă a trecut Doinița Dolănescu: „E greu!”

Ionuț Dolănescu: "Mama la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă!"

Ionuț Dolănescu a mărturisit că mama sa a decis de ceva vreme să se retragă din muzică, iar acum își petrece timpul în compania familiei, în America. Ajunsă la vârsta de 85 de ani, Maria Ciobanu duce o viață liniștită peste hotare. Interpreta nu pierde, însă, nicio ocazie de a veni în România: "Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu.

Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă.", a declarat Ionuț Dolănescu, pentru sursa amintită.

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Maria Ciobanu fiu

Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu

[Sursa foto: Facebook]

Ionuț Dolănescu renovează casa în care a locuit tatăl lui

Ionuț Dolănescu este decis să se mute în casa din Caimatei, acolo unde tatăl lui a trăit până s-a stins din viață. Artistul și soția lui au obținut deja autorizația de renovare a clădirii, însă mai au de așteptat până ce vor putea să își aducă bagajele, căci, spune el, lucrările de construcție sunt destul de costisitoare: "Casa din Caimatei e în plină renovare.

Fiind o zonă protejată, autorizația de construcție mi-a ieșit foarte greu. Vreau să mai fac o mansardă locuibilă, din podul existent.

Citeste si: Cum a reușit Ionuț Dolănescu să-și împace părinții, înainte ca tatăl lui să se stingă din viață? Maria Ciobanu și regretatul artist nu și-au vorbit 30 de ani

A trebuit să dăm totul jos până la cărămidă, să retencuim. Intenționăm să locuim acolo, când o vom termina, dar va mai dura cel puțin până la anul. E o lucrare mare și foarte costisitoare. E mai complicat, la prețurile de acum, mai ales că o renovăm de la zero.", a mărturisit Ionuț Dolănescu, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fina lui Ion Dolănescu, dezvăluire neștiută despre regretatul interpret: "A purtat nume de mort"

Maria Ciobanu are o pensie pe care mulți doar o visează! Cât încasează artista lunar

13 ani fără Ion Dolănescu. Cum se înțeleg cei doi copii ai săi după ce s-au luptat în tribunale pentru moștenire

Ion Țiriac, remarci la adresa Simonei Halep: „În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace”

L-au LICHIDAT pe loc! Toată Rusia este în DOLIU

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Cele mai periculoase alimente. Mulți le cumpără, dar nu știu la ce se expun

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies