Ipostaza incendiară în care a fost surprinsă Loredana Groza, după zvonurile despre divorț! S-a urcat la bara de dans, iar ce a urmat i-a uimit pe invitați

Potrivit zvonurilor din lumea mondenă, Loredana Groza ar fi divorțat de soțul său cu care era împreună de 23 de ani, iar recent, blondina a fost surprinsă în ipostaze incendiare, în club.

Autor: Redactia WOWbiz

In articol:

Loredana Groza știe mereu cum să se distreze, iar acest lucru poate fi observat cu ochiul liber, asta pentru că recent, diva s-a filmat în ipostaze incendiare, dansând la bară, într-un club.

Alături de prietenii cei mai buni, Lori, așa cum o alintă fanii, a fost prezentă la o petrecere de zile mari, acolo unde s-a distrat cu apropiații ei. Vedeta a cântat, a dansat și nu în ultimul rând, s-a simțit foarte bine.

Loredana Groza a întors toate privirile cu dansul său

Acolo unde este distracție și voie bună, bineînțeles că, Loredana Groza nu poate fi absentă. Așadar, vedeta a mers alături de mai mulți prieteni într-un club, printre care s-au numărat și Nick Casciaro, Dan Bittman, dar și Tania Budi, iar blondina a făcut senzație.

Atunci când piesa ei s-a auzit în tot localul, Loredana Groza a luat microfonul, s-a așezat fix lângă o bară din club și a început să cânte cu spor, dar și să danseze. Bineînțeles că, mișcările seducătoare au atras toate privirile asupra artistei, iar publicul și-a ațintit imediat atenția spre vedetă.

De asemenea, toate persoanele prezente au scos telefoanele și au surprins momentul, iar la fel au procedat și prietenii vedetei care au imortalizat toată scena.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Loredana Groza, ipostază încendiară în club

Loredana Groza dansează

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Loredana Groza, apariție incendiară la Londra! Cu cine s-a filmat vedeta TV?!

Loredana Groza și Andrei Boncea ar fi divorțat după 23 de ani de căsnicie

De-a lungul timpului au circulat fel și fel de zvonuri în jurul căsniciei Loredanei Groza cu Andrei Boncea, însă recent, în lumea mondenă au apărut câteva bârfe potrivit cărora, blondina și soțul său ar fi divorțat după 23 de ani de căsnicie. Ei bine, însă, foarte discretă cu viața ei personală, Lori nu a comentat deloc pe baza acestui subiect, însă fanii, vigilenți din fire, au observat un detaliu care ar cam fi dat-o de gol

pe vedetă.

Mai precis, Loredana Groza nu mai poartă verigheta, motiv pentru care relația dintre ea și partenerul de viață a fost pusă sub semnul întrebării de către fanii cântăreței. Mai mult decât atât, Loredana Groza și Nick Casciaro au devenit din ce în ce mai apropiați, fapt observat, din nou, de internauți.

”Foarte frumos, un cuplu frumos”, ”Cred că ești îndrăgostită de el”, ”Un nou cuplu de vedete s-a născut”, ”Sunteți minunați”, au fost doar câteva dintr comentariile de la ultima postare a Loredanei Groza.

Loredana Groza, ipostază încendiară în club

Loredana Groza și Andrei Boncea

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Soțul Loredanei Groza, despre ipostazele incendiare în care apare artista! Cum au rezistat împreună timp de 23 de ani

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies