WOW

Ipostaze de infarct cu Anna Lesko si Dorian Popa! Fanii au rosit cand au vazut unde i-a pus mana! "Rusinos, Ana. Sotul tau oare ce spune?"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ipostaze de infarct cu Anna Lesko si Dorian Popa! Fanii au rosit cand au vazut unde i-a pus mana! "Rusinos, Ana. Sotul tau oare ce spune?"icon photo

Dorian Popa si Anna Lesko sunt protagonistii unei noi colaborari muzicale. Ceo doi au lansat piesa "Old School", iar videoclipul cu greu poate fi trecut cu vederea.


La filmarile clipului, Anna Lesko si Dorian Popa au intrat in rolul unui cuplu mistuit de pasiune si atingeri mai mult decat tandre.


El la bustul gol, iar ea intr-un costum de baie sexy si multe cadre care abunda in erotism. Cei doi artisti si-au lipit trupurile unul de celalalt, in miscari pasionale si care i-au facut pana si pe fani sa roseasca, mai ales in momentul in care mana lui Dorian aluneca lin pe coapsele frumoasei Anna Lesko."Rusinos Ana. Sotul tau oare ce spune?Deci chiar ai intrecut masura bunului simt prin aceste miscari si gesturi! Ruşinos", "Prea multe gafaieli si suspine in piesa!", "Pe bune?! Ce este asa porno? Mie nu-mi plece nici ea nici el ca artisti dar chiar nu vad nimic iesit din comun la video asta. Pana la urma sunt in costum de baie si el are un piept dezgolit serios...!?", au fost cateva din reactiile primite din partea internautilor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune