Ipoteză cutremurătoare în cazul dispariţiei lui Tudor: „Te provoc să ieşi la lumină”

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a dispărut în urmă cu 45 de zile. Băiatul locuia în Zalău cu părinţii lui şi era în vizită la bunicii lui din Recea Mare, judeţul Sălaj. El a spus că merge să se plimbe şi, de atunci, nimeni nu a mai vorbit cu el pentru că nu-şi luase telefonul la el. 
 
Unchiul lui Tudor crede că el a plecat cu cineva. Deşi a fost dat în urmărire naţională, nu s-a aflat nimic despre el până acum. 
 
„Scriu aceste cuvinte complet conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariţia lui Tudor, şi care într-un fel sau altul, se ţine la curent cu cazul! Eşti o jigodie de om, în orice circumstanţe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forţa sau de bună voie. Dacă spun că eşti om e chiar prea mult, eşti doar mizeria care rămâne după ce tragi apa.  Ai paralizat cu frică părinţi iubitori care vroiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul. Te provoc, dacă mai ai o fărâmă de umanitate şi vrei să îndrepţi lucrurile, să ieşi la lumină cu ce s-a întâmplat!”, este mesajul dur al lui Horia Călin Niream, unchiul lui Tudor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: