Ipoteză șocantă care dă totul peste cap: Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată pentru a-i face loc Veronicăi în postul de asistentă TV

Mirela Vaida și Vulpița sunt verișoare? Iată o posibilă ipoteză care dă peste cap scandalul cu Emily Burghelea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată. În urmă cu două luni a apărut prima dată ipoteza că Mirela Vaida și Vulpița sunt verișoare! Cel care a lansat-o a fost nimeni altul decât celebrul Nelson Mondialul, care a povestit atunci că are informații direct de la Blăgești, localitatea natală a Vulpiței. Cât adevăr este în această afirmație și ce importanță are în scandalul momentului, cel al demisiei asistentei Emily Burghelea.

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată! Nelson a aruncat bomba

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a dezvăluit Nelson în vlog-ul său.

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată. Mirela Vaida a taxat-o dur pe Emily Burghelea, atunci când aceasta a declarat că demisionează pentru că nu mai suportă să ascundă adevărul, acela că Viorel o bate pe Vulpița. Printre altele, Mirela a explicat că Emily a fost, de fapt, condeciată, pe motiv că i-a îmbătat pe Vulpița și Viorel, după care i-a filmat. Pe de altă parte, a apărut informația că Emily va fi înlocuită de nimeni alta decât Vulpița, în rolul de asistentă TV. A ajutat-o Mirela pe ”ruda ei”, sacrificând-o pe Emily?

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Citeste si: Emily Burghelea, noi dovezi că totul a fost o REGIE: „Când a început nenea să spună că Viorel o dădea cu capul de masă pe Veronica nu știai ce să mai...”

Citeste si: Emily Burghelea și-a petrecut o noapte nebună cu Maluma și a rămas cu Vulpița și Viorel! Starul columbian a ratat avionul din cauza asistentei TV

Citeste si: Războiul dintre Emily Burghelea și șefi abia a început: „Au amenințat-o cu…”

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată! ”Aș putea să-ți fiu mamă”

În primul rând, trebuie spus că Mirela s-a enervat teribil atunci când a auzit că Vulpița i-ar fi rudă. Ea a negat acest lucru și a spus că n-o cunoștea înainte pe aceasta. „Lumea spune că suntem verișoare. Adevărul e că aș putea să-ți fiu mamă. Spune că semănăm (…) Nu avem legătură una cu cealaltă. Nu avem treabă, chiar dacă lumea încearcă să spună asta. Ne leagă patru luni de zile de viață în platou, dar nimic mai mult” a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată. Mirela Vaida este născută în Târgu Frumos, jud Iași, în vreme ce Blăgeștiul se află lângă Bârlad, în județul Vaslui, acesta fiind practic singurul element pe care cele două l-ar avea în comun. Mirela provine dintr-o familie de intelectuali, mama ei fiind învățătoare, în timp ce Vulpița nu pare să fi fost prea prietenă cu școala. Evident, asta nu exclude posibilitatea ca cele două să fie rude, însă în afară de afirmația lui Nelson, nu mai există nici o dovadă în acest sens.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Emily Burghelea, dovada că nu a fost dată afară! „Mi-am dat demisia. Am spus și în direct, dar m-au tăiat”

Mirela Vaida, afirmație emoționantă în direct: „Sunt mamă și am făcut copiii prin rugăciune! Nu aș fi permis...”

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Adevărul a ieșit la iveală! Emily Burghelea a mințit? Vulpița și Viorel au spus tot ce s-a întamplat sâmbătă noaptea: „A pus-o pe Veronica să danseze cu fundul la cameră. Era...

Emily Burghelea, făcută praf de reporterul emisiunii! Acuzații grave: „Emily nu a avut demnitate! Orice femeie care vrea să se scoată dintr-o situație…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies