Ipoteza socanta in cazul elicopterului prabusit la Siutghol! "De ce a picat elicopterul de la Siutghiol? Pentru ca pilotul "se dadea" cu elicopterul ca sa faca valuri. La propriu"

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereConform unui material publicat pe ziardeclu.ro, surse din SMURD si ROMATSA au marturisit unor jurnalisti locali ca adesea pilotii aeronavelor efectueaza manevre periculoase in spirit de gluma. Acest lucru s-ar fi intamplat si in cazul elicopterului SMURD care s-a prabusit intr-o luni, pe lacul Siutghiol. Sursele sustin ca pilotul a vrut sa distreze echipajul si s-a apropiat prea mult de apa.

"Nu o sa apara in niciun raport de expertiza public, dar care apare deja in raportul secretizat furnizat premierului Victor Ponta si ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Ca pilotul comandor Petre Catuneanu s-a jucat efectiv cu elicopterul, practica des intalnita la Constanta. Mai pe sleau, ajuns deasupra luciului de apa de la Siutghiol, Catuneanu, cu 2000 de ore de experienta pe acel elicopter, a vrut sa ii amuze pe colegii de echipaj si, prin manevre pe care le mai incercase deja, facute prin balansarea elicopterului foarte aproape de luciul lacului, sa ridice apa si sa faca valuri spectaculoase, "cascadorie" impresionanta pe care, iar asta e un alt adevar trist, au mai incercat-o si altii in trecut. Au trecut atatea zile si nimeni nu s-a intrebat de ce, cu vizibilitate perfecta si cu aparat functional, oamenii aia au cazut in lac. Uite, de aia. In spatele lui Catuneanu, se afla Ginel Cracanel, cu mai putine ore de zbor, si pe care Catuneanu vroia sa il impresioneze.

Surse foarte serioase din SMURD Constanta si ROMATSA m-au asigurat ca asta e purul adevar. Pe care nu o sa il vedeti niciodata rostit public, fiindca noi, astia, pulimea, trebuie sa credem ca ei sunt niste eroi si sa ramanem cu aceasta imagine", a marturisit Liviu Alexa pe ziardecluj.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate