Stiri

Ipoteza socanta in cazul incendiului de la restaurantul constantean Beirut, unde trei tinere au murit! "Ar putea fi vorba de o crima!"

La trei ani si jumatate de la incendiul de la restaurantul constantean Beirut, in care si-au pierdut viata trei tinere, inca ies la iveala amanunte socante. Neconcordantele din dosarul intocmit de procurori i-au facut pe unii sa spuna ca ar putea sa fie vorba chiar de o crima.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ipoteza socanta in cazul incendiului de la restaurantul constantean Beirut, unde trei tinere au murit! "Ar putea fi vorba de o crima!"
icon photo

Prima care a vorbit despre aceasta posibilitate a fost chiar mama uneia dintre victime, cantareta Nicoleta Cengher. In urma cu ceva timp, mama Nicoletei a spus ca pe corpul fetei au fost gasite la expertiza medico-legala urme de lovituri cauzate de obiecte contondente, iar tanara ar fi avut gatul rupt. De altfel, Mariana Sarkany a solicitat chiar deshumarea cadavrului pentru elucidarea imprejurarilor decesului, reclamand ca fetele au fost drogate pentru a nu putea reactiona.

A fost insa singura voce care a sustinut aceste demersuri.
Dupa incheierea procesului, in faza de fond, unde vinovati au fost gasiti angajatul de la gaze, cu culpa patronului restaurantului, si acordarea unor daune record de aproape 8 milioane de euro, un portal specializat vine cu noi argumente in sustinerea faptului ca la restaurantul Beirut ar putea fi vorba despre crima.

Cititi continuarea pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune