ÎPS Teodosie explică dacă este sau nu păcat să mergi la mare! „Nici nu vreau să văd”

Arhiepiscopul Tomisului, totul despre cum trebuie să meargă creștinii pe litoral!

IPS Teodosie
IPS Teodosie [Sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului ]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Fie că vorbim despre vacanțe în România sau în afara graniței, locațiile cu plaje a fost mereu destinația preferată a oamenilor. Majoritatea românilor sun creștini, iar ei se ghidează după reguli morale creștin-oritodoxe, care impun o anumită vestimentație atât pentru femei, dar și pentru bărbați. La mare, însă, costumația este diferită și lasă la vedere o porțiune mare de piele.

Arhiepiscopul Tomisului a răspuns la o întrebare delicată, dacă este sau nu păcat să mergi pe plajă. Iată când devine o „rușine” această practică. 

IPS Teodosie
IPS Teodosie [Sursa foto: Captură video ]

Când devine mersul la mare un păcat?! ÎPS Teodosie explică

Arhiepiscopul Tomisului a explicat într-o emisiune radio că devine un păcat mersul pe plajă doar atunci când omul se dezbracă complet și are cu el și copiii. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: ÎPS Teodosie refuză să se vaccineze. Care este motivul și ce le recomandă oamenilor

„Dacă te duci la mare şi nu rămâi în zona cuviinţei, sigur că e păcat. Am auzit, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care merg la mare şi se duc total dezbrăcaţi, cu tot cu copii.

Mi se pare o ruşine, de neacceptat”, a dezvăluit episcopul.

De asemenea, el a mai adăugat și că cei acre merg pe litoral din motive de sănătate, au grijă și să nu-i năvălească gândurile necuviincioase și prevesc doar la frumusețile naturii nu are cum să fie păcat, ba chiar ierarhul a subliniat că mersul la mare este sănătate curată. 

Citeste si: ÎPS Teodosie, reacție vehementă privind educația sexuală în școli: „Este o anomalie. Nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace!”

„Cum să fie păcat? E un tratament. Trebuie să meargă omul cu bunăcuviinţă, să-şi ţină mintea în frâu, să privească numai unde se cuvine, să meargă în familie, să nu privească ce nu trebuie şi unde nu trebuie. Nu e păcat dacă mergi pentru sănătate, păstrezi bunacuviinţă şi nu deviezi de la moralitate. Este foarte sănătos şi bine să mergi la mare”, a mai spus ÎPS Teodosie în emisiunea radio. 


Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ÎPS Teodosie, despre lipsa femeilor din rolurile importante din Biserică: „Asta e condiţia ei. Ea a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”

ÎPS Teodosie, despre cei care l-au reclamat la CNCD după ce a spus că nu este discriminare că femeile nu pot avea roluri importante în biserică: „Să-l dea pe Dumnezeu în judecată”

Semn divin apărut pe cer la înmormântarea preotului ucis de Covid-19! Un nor în formă de înger și-a făcut apariția desupra bisericii

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ea îi va lua locul lui Iohannis! Bombă la alegerile prezidențiale din 2024: Dorește să candideze

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies