IREAL! Tatăl şi mama fetei desfigurate de iubit ştiau că fiica lor este maltratată. Au poze cu ea bătută în repetate rânduri. "A muşcat-o de nas de faţă cu mine!" - Urmele bătăilor crunte pe care le încasa se văd pe trupul ei

Cazul tinerei de 18 ani care a fost bătută de iubitul ei ţine prima pagina a ziarelor şi a jurnalelor de ştiri din România. O echipă de reporteri ai Ştirilor Kanal D au mers acasă la părinţii fetei bătute, iar ce au aflat aici este devastator.

Autor: C.I.P

Tânără şi cu agresorul ei erau împreună de numai 8 luni. La început părea că au o relaţie ok, dar mereu au existat semne că băiatul are probleme de violenţă. Prima bătaie încasată de Cătălina a fost în urmă cu câteva luni, chiar în casa părinţilor ei.

"Mi-a zis fata că are un prieten şi că vrea să mi-l prezinte.

Mi-a plăcut de el. A fost totul ok când l-am cunoscut. A venit de două ori la mine acasă şi am văzut că totul e ok. O dată, când au fost la mine, se mai certau şi asta nu mi-a plăcut. Eu i-am interzis să mai vină pe la noi când eram eu plecat la muncă în Olanda. Atunci au venit acasă la mine, au furat nişte bani, a ieşit o ceartă şi mi-a furat banii din casă. El îmi spunea că o iubeşte, că ţine la ea. Pe noi ne-a anunţat Poliţia de ce a păţit fata mea. Mie îmi e teamă că stă 30 de zile şi după iese şi face la fel. Dar dacă face la fel, o să îi fac şi eu lui la fel. Când am văzut imaginile am vrut să mă duc peste el să îl omor. Cumva m-a ţinut Dumnezeu să nu fac asta.
Ea era speriată, şocată"
, a declarat tatăl tinerei bătute de iubit.

Mama ei a mai povestit un episod şocant când fiica lui a fost bătută de către acelaşi tânăr, chiar în casa ei.

"Ea a slăbit mult. Sunt convinsă că lua droguri. Starea ei de sănătate de acum indica asta. Am mai bătut-o o dată şi a muşcat-o de nas.

La mine în casă s-a întâmplat asta. Atunci l-am dat afară", a declarat şi mama fetei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mărturii EXPLOZIVE! Ce spune tatăl fetei torturate şi umilite de iubitul din Ploieşti, dar şi femeia căreia i-a omorât fiul: ”Regret că nu am putut să-mi salvez fiul”

Tânărul din Ploieşti, care şi-a maltratat iubita, a fost un elev bun până a ajuns la liceu! Ce s-a întâmplat cu el în ultimii ani

Scandalos! Ce a apărut pe pagina Poliţiei Române despre cazul fetei torturate şi umilite de tânărul din Ploieşti

Mâine este ziua cu trei ceasuri bune pentru 7 zodii. Iată zodiile care vor avea spor în toate

Visarion ALEXA, în stare de ȘOC! Decizia luată chiar astăzi de procurori

Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

George Simion, umilit crunt de o femeie. E scandalos ce a făcut liderul AUR

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies