IREAL! Tatăl şi mama fetei desfigurate de iubit ştiau că fiica lor este maltratată. Au poze cu ea bătută în repetate rânduri. "A muşcat-o de nas de faţă cu mine!" - Urmele bătăilor crunte pe care le încasa se văd pe trupul ei

Cazul tinerei de 18 ani care a fost bătută de iubitul ei ţine prima pagina a ziarelor şi a jurnalelor de ştiri din România. O echipă de reporteri ai Ştirilor Kanal D au mers acasă la părinţii fetei bătute, iar ce au aflat aici este devastator.

Autor: C.I.P

Tânără şi cu agresorul ei erau împreună de numai 8 luni. La început părea că au o relaţie ok, dar mereu au existat semne că băiatul are probleme de violenţă. Prima bătaie încasată de Cătălina a fost în urmă cu câteva luni, chiar în casa părinţilor ei.

"Mi-a zis fata că are un prieten şi că vrea să mi-l prezinte.

Mi-a plăcut de el. A fost totul ok când l-am cunoscut. A venit de două ori la mine acasă şi am văzut că totul e ok. O dată, când au fost la mine, se mai certau şi asta nu mi-a plăcut. Eu i-am interzis să mai vină pe la noi când eram eu plecat la muncă în Olanda. Atunci au venit acasă la mine, au furat nişte bani, a ieşit o ceartă şi mi-a furat banii din casă. El îmi spunea că o iubeşte, că ţine la ea. Pe noi ne-a anunţat Poliţia de ce a păţit fata mea. Mie îmi e teamă că stă 30 de zile şi după iese şi face la fel. Dar dacă face la fel, o să îi fac şi eu lui la fel. Când am văzut imaginile am vrut să mă duc peste el să îl omor. Cumva m-a ţinut Dumnezeu să nu fac asta.
Ea era speriată, şocată"
, a declarat tatăl tinerei bătute de iubit.

Mama ei a mai povestit un episod şocant când fiica lui a fost bătută de către acelaşi tânăr, chiar în casa ei.

"Ea a slăbit mult. Sunt convinsă că lua droguri. Starea ei de sănătate de acum indica asta. Am mai bătut-o o dată şi a muşcat-o de nas.

La mine în casă s-a întâmplat asta. Atunci l-am dat afară", a declarat şi mama fetei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mărturii EXPLOZIVE! Ce spune tatăl fetei torturate şi umilite de iubitul din Ploieşti, dar şi femeia căreia i-a omorât fiul: ”Regret că nu am putut să-mi salvez fiul”

Tânărul din Ploieşti, care şi-a maltratat iubita, a fost un elev bun până a ajuns la liceu! Ce s-a întâmplat cu el în ultimii ani

Scandalos! Ce a apărut pe pagina Poliţiei Române despre cazul fetei torturate şi umilite de tânărul din Ploieşti

Horoscop Zilnic Luni 19 Aprilie 2021: Leii vor fi promovați la locul de muncă

Alertă în Marea Neagră, aproape de România! Rusia aduce toate navele de război în zonă. Decizia Marii Britanii după escaladarea tensiunilor

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies