Irina Loghin îşi caută din nou menajeră! Motivul pentru care n-a găsit o persoană de încredere: ”Este foarte greu să...”

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate artistă de muzică populară de la noi, însă în ciuda faptului că este simpatizată de atâţia români, ea nu reuşeşte să-şi găsească o menajeră.

Autor: T.S.
 
A trecut un an de zile de când interpreta de muzică populară a anunţat că are nevoie de menajeră, iar acum ea a mărturisit că îşi caută din nou o femeie care să o ajute în gospodărie. 
 
Totuşi, condiţiile sunt foarte stricte, întrucât artista are nevoie de o femeie care să locuiască în casa ei şi să aibă grijă de ea non-stop.
“Dragi prieteni, După cum ştiţi, am nevoie de o persoană internă care să mă ajute cu menajul. În urma ultimului anunţ, am primit numeroase propuneri, însă nu am găsit încă persoana potrivită. Majoritatea persoanelor care şi-au arătat iniţial disponibilitatea, au făcut-o mai mult pentru a veni la mine acasă, din pură curiozitate, pentru ca apoi să îmi spună că au obligaţii familiale, sau că nu ştiu foarte bine să gătească. Acasă sunt şi eu un om ca oricare, nu sunt cântăreaţa Irina Loghin, mereu “ca scoasă din cutie”. Nu stau “în vitrină”, doar ca să veniţi să ne cunoaştem şi să îmi vedeţi casa. Alte persoane s-au prezentat cu probleme de sănătate, nefiind apte pentru ceea ce presupune activitatea de menaj. De asemenea, am primit foarte multe propuneri de la doamne plecate în străinătate, dispuse să se întoarcă în ţară special pentru acest post.
Lumea vede diversele articole apărute în presa tabloidă, şi ajunge la concluzia că plătesc mai ceva ca în străinătate. Dragile mele, eu ofer un salariu bun, peste medie, dar nu vorbim de mii de euro. Nu are rost să renunţaţi la locurile dumneavoastră de muncă.
 
Aş vrea să priviţi lucrurile şi din punctul meu de vedere. E uşor să judeci, să spui că “este pretenţioasă”, că “nu a găsit nici până acum” etc.
Puneţi-vă o secundă în locul meu, dragile mele, şi poate mă veţi înţelege. Eu caut o persoană simplă, între 45-55 de ani, care să nu aibă obligaţii familiale, deci să nu se mai ocupe în paralel de o altă gospodărie; care să fie sinceră, deschisă, optimistă, comunicativă, să ştie să gătească şi să facă curăţenie. Este vorba de menaj intern, aşadar va trebui să locuiască la mine, iar eu îi voi asigura, pe lângă salariu, cazarea şi masa.
În ceea ce priveşte sarcinile, este vorba doar de gătit şi curăţenie periodică. Faptul că stă la mine nu înseamnă că lucrează douăsprezece ore, aşa cum greşit s-a interpretat. Eu şi soţul meu am ajuns la o anumită vârstă la care avem nevoie de un sprijin în casă, de o persoană care să ne ajute, să ne respecte, şi căreia să îi oferim şi noi respect. Este foarte greu să băgăm o persoană străină în casă, care să devină membru al familiei noastre.

 
Motivul pentru care nu am găsit încă pe nimeni este că nu vreau să bag în casă pe cineva care să nu îmi inspire încredere. Vreau să ştiu că pot avea încredere, că pot lăsa casa fără probleme pe mâinile acelei persoane. Eu plec în turnee foarte lungi, trebuie să mă asigur că nu îmi voi găsi casa goală când mă întorc. Sunt cunoscute cazurile colegelor mele jefuite de aşa-zise menajere. De aceea consider de bun simţ prezentarea cazierului şi a analizelor medicale prealabile (după cum v-am spus, s-au prezentat persoane cu probleme de sănătate, dar care nu mi-au spus acest lucru de la început). Sunt sigură că diverse publicaţii şi emisiuni vor face din acest mesaj, din nou, un subiect de interminabile “dezbateri”. Îmi asum aceste riscuri. Am încercat să vă spun, de la om la om, cu toată deschiderea şi sinceritatea, care sunt motivele pentru care nu am găsit încă pe nimeni. Nu m-am plâns, nu am bârfit şi nu am acuzat pe nimeni. Sigur va urma o avalanşă de discuţii în presă şi comentarii negative, dar nu mă voi coborî la acest nivel. Mă adresez exclusiv oamenilor de bună-credinţă. Dacă sunteţi interesată, sau ştiţi pe cineva care ar putea fi, vă rog să îmi lăsaţi un mesaj în privat. Vă rog, de asemenea, să distribuiţi această postare, pentru a ajunge la persoanele interesate. Vă mulţumesc!”, este mesajul scris de artistă pe pagina sa de Facebook.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sanii Laurei Cosoi stau sa explodeze in a patra luna de sarcina! Bretelele de la rochita i-au cazut si...s-a cam vazut

Au aparut imaginile socante cu bataia crunta incasata de fratele vitreg al Biancai Dragusanu! Tanarul si prietenul lui sunt calcati in picioare de mai multi politisti!

Schimbari importante pentru parinti si elevi, incepand de luni! Interzis la telefoane mobile, scutiri de sport si strangeri de bani

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Cel mai mare potop de bani din istorie! Ce urmează să se întâmple în America este cu adevărat fără precedent

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Ce s-a descoperit în laboratoarele din Wuhan. O altă veste care ne înspăimântă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies