Irina Loghin, mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Mă trezesc plângând”

Irina Loghin a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe fani. Versurile scrise sunt chiar triste.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Artista este admirată de milioane de români care îi apreciază melodiile, iar ea publică zilnic videoclipuri de-alea ei și verusuri din cântece.
Recent Irina Loghin a publicat pe pagina ei un videoclip în care apare alături de Irinuca Loghin cântând „Zi și noapte m-am rugat”. Artista a scris și câteva versuri care i-au îngrijorat pe unii dintre fanii ei. „Anii zboară rând pe rând, /Și-nu zori mă trezesc plângând/ Și-am un singur dor in gând/ Că știu că îmbătrânesc/ Și-ntr-o zi te părăsesc/ Veșnic nu o să trăiesc❗”, ascris Irina Loghin pe Facebook.

Citeste si: Sora Claudiei Pavel face acuzații scandaloase! Crede că artista a fost otrăvită de Brigitte: „I-a ieșit la analize...”

Citeste si: Soțul lui Jojo, nevoit să-și anuleze toate spectacolele! Care este boala care îl ține departe de scenă pe Paul Ipate: „Din păcate...”

fara descriere

Irina Loghin a împlinit 80 de ani

Pe data de 19 februarie Irina Loghin a împlinit vârsta de 80 de ani.

„Este o zi extraordinară, sunt cu cei mai buni și apropiați prieteni pe care îi am și întotdeauna am zis că este bine să ai simțul să descoperi frumusețea care mă înconjoară. Sper să fie și mai frumoși!

Așa se mai întâlnim toți, suntem nelipsiți la fiecare dintre noi și aici este energia pe carte o așteptăm și de la Dumnezeu și unii de la alții.
În primul rând, m-au surprins cu prezența. Lăsând la o parte frumoasele cadouri, prezența lor pentru mine este cea mai bună energie. Amintiri sunt așa de multe, foarte multe amintiri... fiecare întâlnire este o prezență bună și mă încarcă cu energie de fiecare dată. Noi glumim, râdem, vorbim... asta ne ține, să uităm de necazuri de griji și ne rugăm la Dumnezeu să fim sănătoși. Îmi doresc nepoței și sănătate”, a declarat Irina Loghin la TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate