Irinel Columbeanu, despre proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica Gabor: ”Un pește prost”! Cel mai întunecat secret al iubitei lui Mr Pink! Legătura cu cazul Caracal!

Irinel Columbeanu a răspuns petru prima dată la întrebarea: a cumpărat-o sau nu pe Monica Gabor de la proxeneții din Bacău?

Monica Gabor și Irinel Columbeanu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Una din ipotezele explozive lansate de presă la începuturile relației dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a fost aceea că tânăra băcăuancă intrase sub influența unor proxeneți extrem de periculoși din oraș, atunci când l-a cunoscut pe milionarul care avea să-i devină soț.

Interlopii nu au vrut să se despartă de Monica, așa, cu una cu două, iar Irinel a trebuit să plătească acestora o sumă importantă, de câteva mii de euro pentru a putea fi cu Monica.

Irinel Columbeanu: ”Nu e adevărat că am cumpărat-o pe Monica”

Irinel Columbeanu nu a vorbit niciodată despre acest subiect până acum. De data aceasta, el a rupt tăcerea, după aproape 15 ani, mai ales că pregătește o carte biografică în care va scrie inclusiv despre acest subiect sensibil.  

Monica Gabor
Monica Gabor, pe vremea când poza sexy

Citeste si: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, datorii de sute de mii de lei la stat?! Foștii soți ar putea fi obligați să acopere din fonduri proprii gaura din firmă

”Nu este adevărat (că a cumpărat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorbă... Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții.

Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și... ce să vă spun!... Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal.
Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o...”
, a povestit Irinel Columbeanu la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

”Monica ar trebui să-mi fie recunoscătoare și cred că îmi este”

Întrebat de prezentator dacă crede că Monica ar trebui să fie ceva mai recunoscătoare pentru binele pe care milionarul i l-a făcut atunci, Irinel a răspuns afirmativ.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Citeste si: Irinel Columbeanu, dezvăluiri inedite din timpul căsniciei cu fosta soție, Monica Gabor: „Visul ei a fost să ajungă la...”

Eu zic că da (ar trebui să fie mai recunoscătoare, n.r.) și cred că este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodată așa ceva. Nu cred că se măsoară în bani recunoștința, niciodată. Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce pentru mine este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica, care să aibă grijă de Irina”, a explicat Irinel Columbeanu.

Cine a fost Dinu Damschin

Dinu Damaschin
Dinu Damaschin, proxenetul care ar fi traficat-o pe Monica

Dinu Damaschin, autoinitiulat ”protectorul Monicăi Gabor”, a murit în 2012, în sala de tribunal de la Bacău, în timp ce își aștepta sentința pentru acuzații precum ”explotarea sexuală a unor minore în vederea prostituției, înșelăciune și amenințare”. Bărbatul era în greva foamei de 60 de zile. Cunsocut ca un tip extrem de guraliv și obișnuit să ia totul în glumă, nimeni nu l-a crezut atunci când l-a văzut zăcând inert, în boxa acuzaților și timp de câteva minute, atât judecătorul cât și gardienii l-au atenționat că este cazul să se ridice. Conform mărturiilor din dosar, Monica Gabor a recunoscut că în 2004 a fost traficată de Dinu Damaschin, în schimbul promisiunii că-i va găsi o slujbă.

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Irinel Columbeanu nu a fost uitat de Monica Gabor! Ce ofertă i-a făcut fosta doamnă din Izvorani

Monica Gabor s-a întors în România! Mesaj emoționant de la mormântul părinților: „Veți fi iubiți mereu!”

Ramona Gabor, fițe de Dubai! Ce mașină își cumpără diva! Milionarii noștri o să crape de invidie

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies