Irinel Columbeanu împlinește 65 de ani. Ce spune despre regrete și care sunt lucrurile din trecut pe care le-ar schimba în prezent | EXCLUSIV

Irinel Columbeanu împlinește frumoasa vârstă de 65 de ani, în prezent nu are regrete, dar a învățat lucruri importante din trecut, iar „experiența celor mai în vârstă” este una dintre lecțiile pe care și-ar dori să le știe și tânăra generație.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Viața lui Irinel Columbeanu este demnă de un roman, iar în cei 65 de ani a trăit lucruri la care unii nici măcar nu visează. Într-un interviu aniversar, acordat jurnaliștilor WOWbiz.ro, Irinel Columbeanu a vorbit scurt și la obiect despre regrete, lecțiile de viață, dar și sfaturile pe care le-a primit de la părinți.

Irinel Columbeanu a lansat o trilogie savuroasă despre viața sa, iar până acum două volume au fost deja publicate. În curând, urmează să apară și cel de-al treilea volum. Subiectele principale vizează viața lui sentimentală, afacerile și alte detalii picante din experiențele pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Irinel Columbeanu, interviu aniversar la 65 de ani

Irinel Columbeanu împlinește frumoasa vârstă de 65 de ani, iar cu această ocazie jurnaliștii WOWbiz.ro au realizat un interviu aniversar.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Irinel Columbeanu și Sorin Oprescu! Detalii ținute la sertar de omul de afaceri și divulgate abia acum: "Habar n-avea pe atunci că peste patru ani avea să candideze împotriva lui"| EXCLUSIV

Amabil, așa cum ne-a obișnuit, Irinel Columbeanu ne-a răspuns unui interviu fulger. Cunoscutul om de afaceri a vorbit despre cele mai importante lecții de viață, dar și despre cum se simte la vârsta de 65 de ani.

WOWbiz.ro: Cum vă simțiți la 65 de ani?

Irinel Columbeanu: "Nemaipomenit de în formă!"

WOWbiz.ro: Ce dorințe aveți pentru viitor? 

Irinel Columbeanu: "Să continue!"

WOWbiz.ro: Cu ce regrete ați rămas din trecut și ce v-ați fi dorit să faceți altfel?

Irinel Columbeanu: "Nu am regrete!"

Citeste si: Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie. Vedeta a împlinit 53 de ani- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

WOWbiz.ro: Ce ați schimba în toți acești ani care au trecut? 

Irinel Columbeanu: "Dozarea încrederii în alții"

WOWbiz.ro: Simțiți că vă lipsește ceva în prezent?

Irinel Columbeanu: "Norocul de altădată"

WOWbiz.ro: Care credeți că este cea mai importantă lecție pe care ați învățat-o în viață? 

Irinel Columbeanu: "Orice acțiune are și reacțiune"

WOWbiz.ro: Ce ați dori să știe să aprecieze tinerii din ziua de azi? 

Irinel Columbeanu: "Experiența celor mai în vârstă"

WOWbiz.ro: Care credeți că a fost cel mai frumos moment din viața dumneavoastră? 

Irinel Columbeanu: "Ziua nunții cu Monica"

WOWbiz.ro: V-ați recăsători dacă ați avea ocazia?

Irinel Columbeanu: "Nu"

WOWbiz.ro: Care au fost cele mai importante lecții pe care le-ați învățat de la părinții și pe care vă doriți să le știe și Irina?

Irinel Columbeanu: "Fă-ți totdeauna un buget și respectă-l"

Viața lui Irinel Columbeanu, prezentată într-o trilogie savuroasă

Viața celebrului om de afaceri este demnă de un film, iar romanele despre experiența și povestea lui Irinel Columbeanu au fost deja scrise.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu a plecat din vila de la Izvorani! Fostul milionar a dat totul din casă

Irinel Columbeanu se pregătește să își lanseze cel de-al treilea volum intitulat "Chintesența", ce face parte din trilogia "Istoriile unui vehement". Cel de-al treilea volum vine cu multe surprize. Până acum, subiectele principale au fost sex, afaceri și mașini, povestind cu lux de amănunte detalii atât din viața profesională, cât și cea personală.

Irinel Columbeanu împlinește 65 de ani. Ce spune despre regrete și care sunt lucrurile din trecut pe care le-ar schimba în prezent | EXCLUSIV

Lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Cunoscutul om de afaceri are un cu un parcurs incredibil, atât din punct de vedere financiar, cât și sentimental. El și-a așternut povestea vieții într-o trilogie savuroasă, ce merită citită. Deja a lansat primele două cărți, urmând să iasă pe piață și cea de-a treia.

"Volumele 1,2 și 3 din trilogia mea, <<Istoriile unui vehement>>, publicată de Editura progresistă Neverland, vor putea fi cumpărate din toate punctele de difuzare a presei, astfel: vol.1 din 28.04; vol. 2 din 05.05 și vol. 3 din 12.05.", a declarat Irinel Columbeanu în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, într-un interviu trecut.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ramona Gabor și Mr Pink, împreună în Monaco! Cum au fost surprinși? Soțul Monicăi s-a ascuns și nu a vrut să fie văzut

Cum se purta Monica Gabor cu cei din jurul ei, după ce s-a măritat cu Irinel Columbeanu: „Așa a ajuns să fie poreclită <Scorpia de la Izvorani>”

Irinel Columbeanu a recunoscut că Monica Gabor și Mr. Pink sunt căsătoriți. Fostul milionar s-a dat de gol, fără să-și dea seama

Top 100 Mesaje de LA MULTI ANI pentru prieteni

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Greșeala pe care foarte multă lume o face atunci când pune ciorba în frigider. Cum poate fi păstrată această mâncare

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies