Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului! Nu mai are bani nici de întreținere. Ce sumă trebuie să plătească ca să nu rămână fără apă caldă

Irinel Columbeanu este urmărit de necazuri de când Monica Gabor i-a spus adio. Omul de afaceri nu mai are bani nici de întreținere.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului!
Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului!


In articol:

Din omul de afaceri celebru și bogat care a fost, Irinel Columbeanu, a ajuns să nu mai aibă bani nici pentru cheltuielile de bun simț pe care le are fiecare român la casa lui. Se pare că omul de afaceri nu și-a mai plătit întreținerea apartamentului în care locuiește alături de iubită de luni bune.

Citeste si: Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Pe vremuri făcea senzație cu mașinile de lux, iar acum conduce un...

Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului!
Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Irinel Columbeanu s-a mutat în toamna anului trecut cu chirie în Cartierul Cosmopolis, aflat în apropierea Bucureştiului, alături de Oana, iubita mai tinerică decât el și se pare că au ajuns la fundul sacului. Conform Click, Irinel Columbeanu are datorii la întreținere de 1.800 de lei și riscă să rămână fără apă caldă dacă nu va plăti urgent.

Citeste si: Soția milionarului Ovidiu Tender și-a făcut o mască neconvențională FOTO

Oana, iubita tânără a lui Iri se plimbă cu o maşină veche, în timp ce Moni avea şofer la scara vilei de 400.000 de euro

Irinel Columbeanu se prăbușește din punct de vedere financiar pe zi ce trece. Se pare că vremurile bune când îi făcea Monicăi Columbeanu toate poftele s-au dus pe apa sâmbetei. În loc de vilă de lux, Iri o ține pe Oana, actuala iubită, într-un apartament cu două camere închiriat, iar în loc de mașină scumpă cu șofer, cei doi se plimbă cu un Opel la mâna a doua.

Citeste si: Irina Columbeanu a dispărut...Fanii ei nu mai ştiu nimic de ea şi sunt disperaţi!

Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului!
Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului!

Irinel a ajuns în această situație din cauza datoriilor la bănci. Pentru că nu a mai avut cu ce să plătească, creditorii i-au confiscat toate bunurile, inclusiv locuința de lux din Izvorani. Dacă chiriașul l-a mai păsuit cu plata chiriei locuinței, nu se poate spune același lucru și despre plata întreținerii la administrație. Iri va rămâne curând fără apă caldă dacă nu va face rost de bani. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lia Bugnar, gest emoționant pentru actorii rămași lefteri din cauza epidemiei de coronavirus! ”Pune mâna pe telefon și…”

Ce a purtat Alex Abagiu, tot timpul, în bagaj în Asia? Credea că-l protejează de microbi

Rona Hartner a scăpat de cancer și își dorește un copil: „Fără ajutorul lui Dumnezeu, n-aș fi putut să mă căsătoresc”

Anna Lesko, imagini de urmărit cu lumina stinsă! Cum a gătit vedeta coaste la cuptor?

Alex Bodi și Victor Slav, discuții puternice. Cum se înțeleg foștii soți ai Biancăi Drăgușanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies