Irinel Columbeanu se reinventează și intră în afaceri! „Fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul”

Ștefan Mandachi a anunțat pe Facebook că Irinel Columbeanu va redeveni omul de afaceri de altădată.

Irinel Columbeanu și Ștefan Mandachi
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Irinel Columbeanu a traversat cea mai grea perioadă din viața sa, după ce s-a transformat din milionar într-un om care abia mai poate să-și plătească chiria. Învățat cu banii de mic și după ce o viață întreagă a trăit în lux și înconjurat de oameni influenți, a fost doar o chestiune de timp până ce omul de afaceri avea să găsească o idee pe care să o transforme într-o afacere care

să-l readucă pe culmile de altădată. 

Potrivit afaceristului Ștefan Mandachi, care deține mai multe afaceri în idustria horeca, Irinel Columbean se reinventează și urmează să-și anunțe debutul în lumea businessului și se pare că are tot potențialul. Fostul soț al Monicăi Gabor va scrie o carte în care va prezenta percepția sa cu privire la bani. 

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Facebook]

Ștefan Mandachi a făcut anunțul. Irinel Columbeanu va scrie o carte 

Fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu, vrea să renască din propria precum pasărea phoenix. Ștefan Mandachi anuntă, după o discuție pe care a avut-o cu fostul soț al Monicăi Gabor, că acesta se va reprofila și va scrie o carte al cărui subiect este foarte actual și de maxim interes: banii. Irinel Columbeanu a cunoscut atât bogăția precum și sărăcia, fiind la ambele extreme.

A dus o viață în puf, plină numai de lux, dar a primit o lovitură dură de la viață atunci când și-a pierdut averea. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

În urmă cu ceva timp, acesta a fost executat silit de bănci, a pierdut vila de la Izvorani și s-a mutat într-un apartament cu chirie.

Dar încă nu s-a dat bătut definitiv, ci este gata pentru o nouă provocare. 

Citeste si: Irinel Columbeanu se poate apuca de agricultură, dacă rămâne fără bani! Cum arată casa părintească din Căpreni și ce proprietăți mai are fostul milionar, la țară? EXCLUSIV

„Irinel Columbeanu este dovada indubitabilă: în România ești criticat masiv indiferent de situație: fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul.

Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar dacă ești sărac sau bogat.

Am avut discuții consistente cu domnul Columbeanu. Am reușit să-l cunosc mult mai bine și sunt resemnat cât de mult (și de ușor) se minte în societatea românească atunci când unii se agață de un sâmbure de scandal.

Citeste si: Irinel Columbeanu, adevărul despre decizia plecării Irinei în SUA ”Nu trebuie să o considerăm o dramă” VIDEO

În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și credeți-mă, are ce să scrie în ea.
Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abundență, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!”
, a scris Ștefan Mandachi pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire” din noul sezon al emisiunii. Vezi cum arată antreprenorul deghizat

Motivul real pentru care Irinel Columbeanu nu a vrut ca fiica lui să fie crescută de Monica Gabor! "Pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele..."

Irinel Columbeanu, adevărul despre decizia plecării Irinei în SUA ”Nu trebuie să o considerăm o dramă” VIDEO

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

Florin Călinescu, anunț ȘOC la Românii au talent: Am senzația că am văzut și câștigătorul. Cine a luat Golden Buzz (VIDEO)

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Se zguduie Casa Regală. Interviu Oprah cu Meghan şi Harry: „Regina este un șef al Mafiei”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies