Ironii UDMR la adresa lui Klaus Iohannis pentru afirmaţia conform căreia PSD vrea să dea Ardealul ungurilor: Plan de Furat Ardealul

Un consilier local UDMR din Satu Mare a distribuit un pamflet la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, un ”Plan de Furat Ardealul”, ironizând astfel afirmaţia acestuia conform căreia PSD vrea să dea Ardealul ungurilor.”Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, Important este să nu vă lăsaţi manipulaţi”, scrie consilierul Gergo Butka, în mesajul care începe cu formula ”Dagi prieteni români”.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Ironii UDMR la adresa lui Klaus Iohannis pentru afirmaţia conform căreia PSD vrea să dea Ardealul ungurilor: Plan de Furat Ardealul

”Dragi prieteni români, pe baza serialului La Casa de Papel am întocmit PFA (Planul de Furat Ardealul)”, anunţă el.

Conform „planului”, în noaptea de 1 Decembrie, ”o echipă a ungurilor rebeli va porni dinspre Csiksomlyo: produsele artizanale din Corund şi sarea din Praid vor fi încărcate pe trenul Korona, direct spre Ferihegy, ştiţi aeroportul de unde porniţi în concediu”.

”O altă echipă de samurai secui, înarmaţi cu mitraliere de kürtőskalács, vor ataca palatul prezidenţial. Dar Klaus nu va fi acasă, fiind în concediu din 15 mai. A treia echipă, a hipsterilor unguri va împinge centrele istorice construite in epoca austro-ungară dincolo de graniţă, până la Hajduszoboszlo. Între cartierele Mănăstur şi Mărăşti va rămâne o groapă, potrivită pentru investiţii imobiliare. Pe dimineaţa, nici un ungur nu va mai fi in ţară. Noa, atunci va fi bai. nConducătorii vor trebui să se concentreze pe probleme reale, cum ar fi pandemia sau relansarea economică”, mai scrie consilierul

Citeste si: Vești proaste de la ANM! Meteorologii anunţă ploi însemnate

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea 6.5 în zona Insulei Creta

Citeste si: Nunta in vremea pandemiei. Au facut chef in casa, pe ascuns, ca sa nu fie amendati de politisti

 

”Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Important este să nu vă lăsaţi manipulaţi. Cu respect, Gergo Butka”, este formula de încheiere.

El parodiază afişul serialului Netflix La Casa de Papel, în care o persoană misterioasă recrutează o bandă pentru a intra în Monetăria Regală a Spaniei, doar că personajul central al afişului este preşedintele UDMR Kelemen Hunor, înconjurat de lideri ai Uniunii, iar realizator este Klausfix, titlul filmului fiind Casa de Werner.

Informaţia a fost difuzată iniţial de G4Media.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că este incredibil ce se întâmplă în Parlament, acuzând PSD că a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege care acordă o autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Preşedintele a susţinut că, în timp ce autorităţile se luptă cu pandemia, PSD se luptă în birourile din Parlament să dea Ardealul ungurilor. El l-a salutat în limba maghiară pe liderul PSD Marcel Ciolacu, întrebându-l ce i-a promis Viktor Orban în schimbul acestei înţelegeri. Preşedintele a mai afirmat că această situaţie este un argument în favoarea dorinţei sale de a se ajunge la alegeri anticipate, pentru că acum în Parlament este o majoritate PSD-istă toxică.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate