Ispita a ”ratat”! La alegerile locale s-a făcut de râs!

Probabil una dintre cele mai senzuale ispite din istoria emisiunii ”Insula Iubirii” din România, Bianca Roman, a sperat, până duminică, că va reuși să impresioneze și în lumea politică.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Din păcate pentru ea, în Brașov, în ciuda farmecelor ei, Bianca Roman nu a reușit să aducă suficiente voturi, ba chiar dimpotrivă, alegerile locale din 2020 fiind un adevărat dezastru.


In articol:

Mai exact, după ce, cu surle și trâmbițe, și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Local al orașului Brașov, Bianca Roman s-a văzut în fața celui mai mare eșec al vieții sale, iar lumea a refuzat, practic, să o voteze pe focoasa ispită.

Introdusă în lumea politică de actualul ei partener de viață, fost consilier local în Brașov, Alexandru Neașcu, bărbatul alături de care ao relație cât se poate de stabilă, Bianca Roman a sperat, de-a lungul campaniei electorale, că va reuși să ”ridice” partidul din care face parte. Doar că, în ciuda eforturilor sale, ispita nu a avut, nici pe departe, succesul pe care l-a avut la televizor, iar brașovenii nu a fost deloc impresionați de formele perfecte pe care frumoasa Bianca Roman le-a afișat pe panoruile electorale.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Bianca Roman
Bianca Roman s-a implicat in politica

Dezamăgită din cale afară de prestația pe care a avut-o la alegeri, Bianca Roman este totuși decisă să își continue cariera politică. ”Din păcate, nu am avut destule voturi pentru a intra în Consiliu, dar asta nu înseamnă că mă voi opri aici, politic”, a anunțat Bianca Roman. Mai mult chiar, speră vedeta de la ”Insula Iubirii”, următoarea rundă de alegeri va fi o nouă provocare pentru ea.

Bianca Roman
Bianca Roman are forme de fotomodel

Partidul ispitei, sub pragul electoral

În ceea ce priveşte Consiliul Local Braşov, PNL şi Alianţa USR PLUS vor avea un număr egal de mandate - 11, iar PSD - 4. Conform procesului verbal întocmit de BEJ Braşov, PNL şi USR PLUS au obţinut un număr egal de voturi - 25.212, iar PSD - 9168 voturi, din numărul total al celor valabil exprimate, 81.132. Niciuna dintre celelalte formaţiuni politice participante la scrutin nu a întrunit pragul electoral de 5%. Prezenţa la vot duminică, în municipiul Braşov, a fost de 34,4%, la un număr total de 246.784 alegători înscrişi în listele permanente. Din totalul voturilor, 3716 voturi pe buletinele pentru Consiliul Local, respectiv 1980 pe cele pentru desemnarea primarului, au fost nule.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca de la Puterea Dragostei, dezvăluiri după despărțirea de Livian: „Scriu în jurnal toate sentimentele pe care le am pentru Livian. O sa fie public”

Din ce a ajuns să facă bani Bianca Comănici după ce a câștigat Puterea Dragostei? Nu o să îți vină să crezi!

Remediul suprem pentru creșterea imunității și distrugerea bacteriilor: Amestecă această plantă cu mierea de albine și protejează-ți organismul

SCANDAL URIAȘ! Livian, acuzat că și-a plătit voturile în finala Puterea Dragostei! ”Ramona a primit 1000 de euro!” Declarații halucinante ale adversarilor

Declarația care o poate doborî pe Ramona de la Puterea dragostei! ”Livian nu a fost niciodată atras de ea! A încercat doar să treacă peste povestea de dragoste cu Bianca”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies