Ispita Bianca Pop a ajuns în stare critică. Cu lacrimi în ochi și desculță pe stradă, bruneta a transmis un mesaj disperat

Bianca Pop a ajuns în pragul disperării. Felul în care s-a filmat i-a îngrijorat pe toți cei care o cunosc.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ispita Bianca Pop a ajuns în stare critică. Cu lacrimi în ochi și desculță pe stradă, bruneta a transmis un mesaj disperat


In articol:

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, se află în centrul atenției în ultima perioadă, din cauza scandalurilor în care a fost implicată. A ajuns pe patul de spital, după ce a fost agresată, a fost jefuită de o fană chiar în camera de hotel, iar acum bruneta se pare că a ajuns la cuțite cu Naba Salem, pe care a făcut-o praf în urmă cu câteva zile, pentru că s-ar fi întâlnit cu un iubit de-al ei. 

Bianca Pop, în stare critică 

Bineînțeles că Naba nu a rămas rece când a auzit comentariul Biancăi la adresa ei și a reacționat. Acum, ispita Bianca este în stare critică, iar felul în care s-a filmat noaptea trecută i-a speriat până și pe apropiați. 

Bianca Pop a postat pe contul său de Instagram câteva videoclipuri în care apare umblând desculță pe stradă și plângând. La un moment dat, fosta ispită de la Insula Iubirii s-a așezat pe o bordură și a dcis să spună care este motivul pentru care a ajuns într-o situație disperată. 

Citeste si: Ce se va întâmpla cu câinele lui Costin Mărculescu? De ce va fi eutanasiat dacă nu se implică unul dintre prietenii lui

Citeste si: Cazul George Floyd se repetă în România. Cum s-a terminat. VIDEO

Citeste si: Costin Marculescu Liceenii. Imagini de colectie cu actorul gasit mort

„Nu ai cum, nu ai cum să faci așa ceva. N-ai cum, Naba! Nu ai cum să distrugi un om bun. Un om care nu ți-a făcut nimic. Plâng de cinci ore prin Centru. N-ai cum, Naba. N-ai cum să minți că sunt [email protected]#ță, să minți că sunt [email protected]#$tă, n-ai cum”, a spus Bianca pe înregistrare.

Ispita Bianca Pop a ajuns în stare critică. Cu lacrimi în ochi și desculță pe stradă, bruneta a transmis un mesaj disperat

Bianca Pop și Naba Salem sunt în plin război, iar un alt motiv ar fi acela că aceasta din urmă o acuză pe fosta ispită că pune diverse persoane să îi trimită mesaje de amenințare și apeluri în care este agresată verbal. 

„Fată, vezi că vei purta perucă de mâine. Nu ești amenințată, ești în aer. Știi câtă clasa am eu? O să vezi mai târziu”, i-a spus Bianca Pop Nabei Salem, fără nicio urmă de reținere, în timpul emisiunii Acces Direct.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate