Ispita Bianca Pop, atac la Victoraș Micula! ”Vin cu blonda, să vezi ce ne distrăm”

Ispita Bianca Pop a dat atacul și la Victoraș Micula, căruia i-a făcut propuneri indecente în live.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Bianca Pop nu se dezminte. Aflată în live, ispita a intrat într-o conversație cu Victoraș Micula, celebrul milionar de la Oradea. Acesta nu apare cu fața, în schimb Bianca pare să-i răspundă tânărului afacerist în stilul caracteristic.

Ispita Bianca Pop, atac la Victoraș Micula! ”Dă-mi share location, vin cu elicopterul”

”Făăă, Victor Micula, hau-hau, mau-mau. Făăă, să nu uiți de cadoul meu de ziua mea... Ce faci? Uite, eu mă duc la club, am eveniment mau-mau, hau-hau. Trimite-mi mă și mie pe avion un Tutti-Frutti, un spirt Mona să mă spăl pe picioare, să nu mă infectez...

fara descriere

Victoraș! Hau-hau, mau-mau, unde ești? Iar n-ai venit acasă, te doare la ..., lasă că mă duc eu la tine, dă share-location că vin cu elicopterul tău oooo, mau-mau. Păi nu sunt eu soră-ta, mau-mau? Și vin cu blonda, ce ne distrăm... Hai cu mine în Bali că vreau să-ți cheltui banii, Micula...”, a spus Bianca Pop într-un live care poate fi găsit aici.

Citeste si: EXCLUSIV. Ispita Bianca Pop, care nu iese din casă fără 1.000 de euro, aroganță maximă! Uite cum își etalează miile de euro

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Pop, pe masa de operație! Ce se întâmplă cu frumoasa ispită? Transformarea uluitoare a celebrei "Hau, hau, mau, mau"

Citeste si: Bianca Pop a aruncat bomba despre relația cu Jador. Fosta ispită vrea să îi facă trei copii artistului. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?

Ispita Bianca Pop, atac la Victoraș Micula! Amândoi sunt din Oradea

Bianca Pop și Victoraș Micula au în comun faptul că amândoi sunt orădeni. Bruneta e cu câțiva ani mai în vârstă decât Victor însă este puțin probabil ca cei doi să nu se cunoască de multă vreme, mai ales că familia Micula este atât de cunoscută în oraș.

fara descriere

Bianca Pop s-a făcut remarcată prin live-urile scandaloase pe care le face de ceva vreme încoace, începțnd cu cel în care spunea că nu iese din casă fără 1.000 euro. În decurs de câteva săptămâni, bruneta s-a certat cu două clanuri interlope, a fost dată afară dintr-o cafenea de fițe din Capitală și dintr-un restaurant din Mamaia, a fost cerută în căsătorie, s-a despărțit de iubitul ei și a fost văzută acasă la un milionar celebru.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate