WOW

Ispita Cristi este într-o relaţie cu Irina? Informaţii explozive! Cum a ajuns blondina să joace rolul de ispită şi cu cine s-a sărutat

În ultima perioadă au apărut foarte multe speculaţii că Irina ar fi într-o relaţie cu ispita Cristi, dar oare care este adevărul?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Ispita Cristi este într-o relaţie cu Irina? Informaţii explozive! Cum a ajuns blondina să joace rolul de ispită şi cu cine s-a sărutaticon photo

Într-un videoclip, prietena Irinei a dat-o de gol pe ispită, după ce a întrebat-o pe blondină cu cine s-a sărutat în timpul show-ului ”Insula Iubirii”. Făcându-i semn şi uitându-se la bruneta de lângă ea, Irina i-a spus imediat ”suntem pe REC!” (înreg.), astfel evitând să răspundă la acestă întrebare. Lucru ce ridică acelaşi semn de întrebare: Irina ascunde relaţia cu ispita Cristi?

Irina a povestit cum a ajuns ispită pe insulă şi cine a înscris-o la casting.

”Nu m-am înscris eu, m-a înscris un prieten. Că s-a gândit el că ar ieşi material de scandal. Adică nu m-a văzut ca pe o femeie care să cucerească un bărbat şi mi-a zis <<Irina, tu eşti bună de scandal, du-te>>. Şi m-a înscris şi când eram în vacanţă cu prietenii, m-a sunat cineva din staff. Când am ajuns în România, am fost la interviu. Şi nu am crezut că voi pleca în Thailanda până nu m-am văzut în aeroport cu paşaportul şi cu viza. (...) După ce am filmat, stai să vezi ce hate-uială îmi iau acum, din curvă nu mă scoate o ţară întreagă”, a povestit Irina într-un videoclip.

De asemenea, relaţia lor ar putea fi chiar reală, deoarece pe reţelele de socializare, Irina a postat o fotografie alb-negru, în care apare alături de Cristi, ţinându-se timid de mâini, blondina încercând să-i atingă barba.

”Distanţa dintre ”Eu sunt” şi ”Noi suntem” este la câteva respiraţii depărtare”, a scris atunci Irina în dreptul fotografiei. Evident, nici prietenii virtuali nu au stat deoparte şi i-au comentat imediat: ”Sunteţi împreună? Cum se poate asta? Fostul iubit al Marinelei cu fosta iubită a lui Iulian?”.

 
Imagini EXCLUSIVE! Ce a păţit Faimosul Cristi Pulhac de cum a păşit în dormitorul conjugal când s-a întors de la Exatlon! Soţia lui i-a făcut-o Videoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune