Ispita Cristi este într-o relaţie cu Irina? Informaţii explozive! Cum a ajuns blondina să joace rolul de ispită şi cu cine s-a sărutat

În ultima perioadă au apărut foarte multe speculaţii că Irina ar fi într-o relaţie cu ispita Cristi, dar oare care este adevărul?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Într-un videoclip, prietena Irinei a dat-o de gol pe ispită, după ce a întrebat-o pe blondină cu cine s-a sărutat în timpul show-ului ”Insula Iubirii”. Făcându-i semn şi uitându-se la bruneta de lângă ea, Irina i-a spus imediat ”suntem pe REC!” (înreg.), astfel evitând să răspundă la acestă întrebare. Lucru ce ridică acelaşi semn de întrebare: Irina ascunde relaţia cu ispita Cristi?

Irina a povestit cum a ajuns ispită pe insulă şi cine a înscris-o la casting.

”Nu m-am înscris eu, m-a înscris un prieten. Că s-a gândit el că ar ieşi material de scandal. Adică nu m-a văzut ca pe o femeie care să cucerească un bărbat şi mi-a zis <<Irina, tu eşti bună de scandal, du-te>>. Şi m-a înscris şi când eram în vacanţă cu prietenii, m-a sunat cineva din staff. Când am ajuns în România, am fost la interviu. Şi nu am crezut că voi pleca în Thailanda până nu m-am văzut în aeroport cu paşaportul şi cu viza. (...) După ce am filmat, stai să vezi ce hate-uială îmi iau acum, din curvă nu mă scoate o ţară întreagă”, a povestit Irina într-un videoclip.

De asemenea, relaţia lor ar putea fi chiar reală, deoarece pe reţelele de socializare, Irina a postat o fotografie alb-negru, în care apare alături de Cristi, ţinându-se timid de mâini, blondina încercând să-i atingă barba.

”Distanţa dintre ”Eu sunt” şi ”Noi suntem” este la câteva respiraţii depărtare”, a scris atunci Irina în dreptul fotografiei. Evident, nici prietenii virtuali nu au stat deoparte şi i-au comentat imediat: ”Sunteţi împreună? Cum se poate asta? Fostul iubit al Marinelei cu fosta iubită a lui Iulian?”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gest superb făcut pentru fetiţa din Buzău, gonită de la serbare pentru că nu avea costum popular! Ce s-a întâmplat după ce s-a aflat ce i-a făcut educatoarea

Haos în România! Oamenii s-au călcat în picioare pentru reduceri! Imagini incerdibile dintr-un supermarket

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

NU veți mai avea mașină! Adevărul despre planul uriaș al Europei

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Tulpina de coronavirus venită din Marea Britanie se extinde și în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies