Ispita Irina Stroia a învins cancerul pentru a doua oară. Cum a reușit să treacă peste boală?

 Irina Stroia, cunoscută pentru rolul ei de ispită într-o emisiune tv, a reușit să învingă cancerul pentru a doua oară.

O ispită de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară. Cum a reușit să treacă peste boală?
Irina Stroia [Sursa foto: Captură tv]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

 Irina Stroia a ales să vorbească public despre o perioadă dificilă din viața ei, în care a trecut prin momente de cumpănă, dar din care a ieșit învingătoare. Tânăra blondă a avut tăria de a povesti experiența ei cu boala necruțătoare și a oferit câteva declarații în acest sens.

Citeste si: O tânără de 30 de ani, bolnavă de cancer, Golden Buzz pe scena talentelor: "Şansele mele de supravieţuire sunt de 2%, dar 2% nu înseamnă 0%

Ce i-au spus medicii frumoasei blonde?

Opiniile medicilor au fost împărțite în ceea ce o privește, a povestit Irina în cadrul unei emisiuni TV. Ea a mărturisit faptul că a cerut mai multe păreri în tot acest timp în care s-a confruntat cu boala și au existat și medici care nu i-au dat nicio șansă, fară tratamentul prin chimioterapie: "Am schimbat toți medicii, am vrut să plec la Cluj, dar era destul de complicat, am zis hai să mai dau o șansă unei alte clinici din București, am ajuns la un doctor care mi-a zis că nu mai am nicio șansă și trebuie să fac chimioterapie(...)", a povestit Irina. Cu toate acestea, cunoscuta blondă nu și-a pierdut speranța și a crezut în continuare că există șanse de recuperare: "Într-un final am dat de un medic care nu e român și mi-a zis că în urma unei biopsii e ok”.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

 Irina Stroia, una dintre ispitele feminine de la Insula Iubirii, a reușit să învingă cancerul
Irina Stroia[Sursa foto: Captură Instagram]

Care a fost tratamentul care a scăpat-o de boala necruțătoare?

Frumoasa ispită a menționat că nu a urmat niciun tratatment în ultimele luni pentru a se vindeca, ci doar a renunțat la produsele pe bază animală: ”Nu mi-a dat niciun tratament, am renunțat de tot la produse pe bază animală.

Nu am luat niciun tratament, somn și atitudine pozitivă”, a mai spus Irina în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Citeste si: O fetiță de 10 ani nu mai vedea bine, iar când a ajuns la spital medicii i-au pus un diagnostic crunt: „Dacă mă culc, mă voi mai trezi?"

De asemenea, ea a menționat că sfatul de a renunța la carne l-a primit și de la fostul ei coleg de emisiune, Andi Constantin, care este cunoscut în mediul online pentru stilul de viață sănătos pe care îl are și pentru faptul că reușește zi de

zi să mănânce doar produse vegane.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, polițista de la Rutieră, care a pierdut lupta cu cancerul: ”Până în ultima clipă a spus că...”

Doliu în Poliția Română! O agentă de 41 de ani de la Brigada Rutieră s-a stins din viață! Femeia suferea de cancer iar povestea ei este dramatică!

Anca Sigartău s-a vindecat de cancer după 40 de zile de post. Medicii îi mai dădeau doar un an de trăit

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Umilinţă totală pentru Simona Gherghe! Nu a avut nicio şansă. O scot de pe post

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Gata! A început noua eră. Certificatul de vaccinare îți dă prioritate în magazine și la alți furnizori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies