Ispita Nicoleta, condamnată la închisoare! "Mi-au luat maşina, mi-au pus cătuşele"

Ispita Nicoleta a fost condamnată la închisoare în Marea Britanie. Totul s-a întâmplat din pricina faptului că a fost prinsă conducând fără permis auto valid.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Ispita Nicoleta a fost condamnată la închisoare în Marea Britanie. Totul s-a întâmplat din pricina faptului că a fost prinsă conducând fără permis auto valid.

Ispita Nicoleta a primit 3 luni de închisoare cu suspendare.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

"Nu ştiam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă şi nu mi-am schimbat şi adresa de la maşină. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv pe viteză, am tot adunat puncte şi nu am ştiut. Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit. Depăşisem cu 15 mile, ceva de genul, viteza locală. Pe mine m-au oprit, m-au verificat, eu aveam permisul şi au văzut, m-au anunţat, eu nu ştiam. Mi-au luat maşina, mi-au pus cătuşele, m-au urcat în maşina Poliţiei, parcă omorâsem pe cineva. (...) M-au trimis în instanţă şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunităţii, plus o amendă de 1500 de lire. Le-am făcut pe toate. Trebuia să merg o dată pe săptămână şi să semnez. Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir. Am avut şi zile în care am mers de mai multe ori. A fost o experienţă, ce pot să zic", a povestit Nicoleta C. Dragne la TV.

Ispita Nicoleta a făcut ceva ravagii în show-ul în care participă. L-a cucerit pe Cătălin, iubitul unei alte Nicoleta. A format mai apoi, în afara show-ului, un cuplu timp de câteva luni cu el, însă relația lor nu a mai putut continua. Ulterior Cătălin și-a cerut de soție fosta iubită, dar nunta nu a mai avut loc.

Nicoleta a încercat să îl cucerească și pe Ionuț Gojman, iubitul la acea vreme al Mirelei Baniaș, însă nu a reușit, totul terminându-se doar cu o prietenie între cei doi. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Horoscop 4 decembrie. Ce-și dorește fiecare zodie de Moș Nicolae? Iată ce trebuie să-i cumperi unui leu sau unui berbec

Doliu într-o familie de vedete. Și-au pierdut copilul într-un mod tragic. ”Venise timpul să ne luăm la revedere„

S-au cuplat ”Ispitele”! Cu cine se iubește Nicoleta și cum l-a înnebunit pe colegul de platou

Mirela de la „Insula” s-a căsătorit în secret: „Am ales să fim noi...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies