Ispita Nicoleta Dragne face praf o domnișoară care i-a spus că are nasul urât! „Nu am înțeles niciodată...”

Ispita Nicoleta Dragne a pus-o la punct pe o urmăritoare care i-a spus că are nasul urât.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

ispita nicoleta dragne


In articol:

Ispita Nicolea Dragne a fost una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la show-ul din Thailanda. Telespectatorii au apreciat-o pentru maturitatea de care a dat dovadă, dar și pentru felul în care s-a purtat cu băieții din cuplu care au venit la show și mulți dintre ei o urmăresc în continuare pe paginile ei.

Dacă, în general, ispita Nicoleta Dragne are parte de mii de aprecieri din partea admiratorilor, de data aceasta o tânărăr i-a spus că are nasul urât. „Fără supărare...dar nasul tău arată foarte, foarte urât” i-a spus internauta.

Citeste si: Clipe de groază pentru o tânără mamă! A crezut că în camera fiului ei este o fantomă, dar când a aprins lumina s-a cutremurat

Citeste si: Fotografie HOT cu o celebră prezentatoare tv de la noi! Ela Crăciun: ”Mi-ar plăcea la nebunie ca toate diminețile noastre să arate așa”

Citeste si: Lovitura care a zguduit familia lui Gino Iorgulescu! Nepotul lui poliţist a fost reţinut pentru o mită de 300 de lei şi un cartuş de ţigări! DEZVĂLUIRI

nicoleta dragne

Ispita Nicoleta Dragne a făcut-o praf pe domnișoară

Enervată la culme de faptul că a primit acest mesaj, mai ales că ea mândră de nasul pe care și l-a operat de două ori, ispita Nicoleta Dragne a răspuns în stilul caracteristic.

„Nu am înțeles niciodată persoanele care judecă după fizic, care se trezesc vorbind neîntrebate, care mai bine îți spun ceva urât decât să-ți facă un bine. Nu privește pe nimeni felul în care arăt eu, nu m-am operat pe banii voștri, nu mă întrețineți voi, nu vă cer părerea, nu simțiți nevoia să o lăsați la mine pe pagină. Păi dacă vrei să fie fără supărare, nu mai bine îți păstrezi părerea pentru tine?” a spus Nicoleta Dragne, către internauta care a deranjat-o cu mesajul răutăcios.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate