Israela, mărturisiri de ultimă oră despre Denisa: ”S-a întrerupt orice legătură cu mine!”

Printre vedetele care i-au sărit în ajutor Denisei Răducu se numără şi Israela, care la scurt timp după ce s-a arătat dornică să facă ceva pentru artista de 27 de ani a fost dezamagită.

Autor: T.S.

În cadrul unei emisiuni TV, ea a mărturisit că familia Denisei Răducu i-a promis că îi va trimite analizele pentru ca ea la rândul ei să le trimită în Israel, însă nu s-a întâmplat acest lucru.

"Din păcate, nu au ajuns analizele. S-a întrerupt orice legătură cu mine, nu ştiu de ce. Ultimul telefon a fost acum câteva ore, cu Florin Peşte care mi-a spus să vorbesc cu mama Denisei.

Am dat telefon şi nu mi-a răspuns. Eu l-am anunţat pe sms că nu îmi răspunde şi ce se întâmplă. Înainte de acest lucru a vorbit cu mine şi a spus că organizează documentaţia să mi-o trimită. Eu am luat legătura cu doctorul meu pentru că am încredere în el, mi-a salvat viaţa şi a salvat şi la alţii viaţa. Eu cred că Denisa este foarte speriată de anvergura publicităţii", a spus Israela în cadrul unei emisiuni.

"Eu am trimis datele la doctori. Toţi vor să ajute. Florin se loveşte şi el undeva de nişte ziduri.Am primit de la un prieten, spune că sora lui acum 13 ani a avut leucemie şi a fost salvată la un spital din Tel Aviv. Doctorul acela vrea să ajute", a adăugat Israela.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în presa internaţională! O jurnalistă în vârstă de 44 de ani s-a stins din viaţă!

Mai multi pasageri au sarit dintr-un avion in Australia, dupa o amenintare cu bomba!

Andreea Marin, gest incredibil în urmă cu puţin timp! Cum arată vedeta după ce şi-a pus extensii de gene

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

Andreea Marin, la un pas de a-și pierde viața din cauza depresiei! Vedeta a tras un semnal de alarmă, după ce și-a dat seama prin ce a trecut

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies