Italia Keno 20/90 îți aduce câștiguri de zile mari la Superbet. Loteria e disponibilă online non-stop. Joacă acum!

Italia Keno 20/90 îți aduce câștiguri de zile mari la Superbet. Loteria e disponibilă online non-stop. Joacă acum!

Iubitorii de loterii, dar și cei care vor să încerce și alt tip de distracție, pot sta liniștiți în această perioadă. Loteriile funcționează în regim normal pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil, iar una dintre cele mai spectaculoase și mai productive este Italia Keno sau Italia Keno 10e Loto, așa cum e trecută pe site-ul nostru. Aceasta este deja o loterie cu tradiție la Superbet, în timp formându-și chiar un public țintă al său.

Un mare avantaj al acestei loterii este faptul că are extrageri din 5 în 5 minute, zilnic între orele 01:05- 00:55.

Încearcă Italia Keno de la Superbet! Se extrag 20 de numere dintr-un total de 90, iar tu poți să pariezi pe câte numere vrei sau să-ți alegi sistemele preferate.

Italia Keno 20/90 îți oferă o cotă minimă de 4,30

Da, ați auzit bine. Italia Keno 20/90 este o loterie cu multiple șanse de câștig, și nu orice câștig. Se știe că este o loterie în cotă fixă, dar că oferă o cotă minimă de 4,30, asta chiar e ceva de notat. Mecanismul e simplu. Dacă pariezi 100 de lei pe un singur număr, iar la finalul extragerii, numărul tău se află printre cele 20 extrase, atunci ai câștigat 430 de lei.

Suntem convinși că sună destul de motivant, iar în acest caz, îți sugerăm să folosești timpul în folosul tău.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Intră în contul tău online sau crează-ți unul pe Superbet.ro ori prin intermediul aplicației de mobil descărcabilă de pe SuperbetMobile.ro și intră în jocul numerelor!

Strategii și sisteme de pariere pe Italia Keno 20/90

Loteriile sunt un joc aparent de noroc, dar în orice joc există strategii și sisteme care pot crește considerabil șansele pariorilor la câștig. Ca sistem, pe Italia Keno ai nenumărate variante la dispoziție. Poți să selectezi mai multe numere și să ceri să-ți iasă doar o parte dintre ele, poți apăsa butonul Alegere Rapidă, astfel încât sistemul să-ți genereze rapid și aleatoriu 5 numere, dacă tu nu ai unele preferate sau ai, dar acestea au dat greș în ultima vreme.

Superbet îți oferă statistici cheie despre frecvența numerelor extrase, astfel încât tu să pariezi informat!

Foarte interesantă este însă și partea de statistică pe care Superbet ți-o oferă pentru că vrea să pariezi informat. Astfel, înainte de a juca pe Italia Keno 10e Loto, urmărește istoricul oferit pe coloana din stânga! Acolo ai date clare despre “Cele mai rare 5 numere”, „Cele mai frecvente 5 numere”, „Pereche frecventă”, „Trio frecvent”, „Pereche frecventă consecutivă” și „Trio frecvent consecutiv”. Aceste informații se pot dovedi esențiale în alcătuirea unui bilet câștigător, iar la Superbet le ai la discreție, online, în imediata vecinătate a ofertei cu cele 90 de numere. Te sfătuim să le consulți!

Tot ce trebuie să faci este să vii alături de Superbet online și să-ți iei bilet! E singura posibilitate ca să ai șanse la câștig. Nu rata! Cu Superbet, #Super StamAcasa!

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Bancul zilei. Un oltean decide să sară cu parașuta. Sare din avion, dar nu i se deschide paraşuta...

Horoscopul zilei, 13 iunie 2021. Nativii din zodia Rac se vor simți singuri

Împreună până la moarte și dincolo de ea! Un bătrân din Cluj a fost găsit mort lângă mormântul soției sale

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Explozie uriașă la 6:30 A.M. Primul bilanț: 11 morți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies