Îţi sfâşie inima! Ce spunea Nicoleta Boţan, directoarea ucisă de fostul soţ, despre fiica ei: ”Ruxandra mea...”

Viaţa Nicoletei Boţan a fost curmată brusc, într-un mod brutal, după ce fostul soţ cuprins de gelozie, a înjunghiat-o chiar în biroul ei, în miezul zilei. În urmă cu trei ani, însă, când era doar mama unei fetiţe, aceasta era tare fericită.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
 
În cadrul unui interviu acordat în urmă cu trei ani de zile, Nicoleta Boţan vorbea cu mare mândrie despre fiica ei, Ruxandra şi mărturisea că nu ştie ce înseamnă pedeapsa:  „Fetiţa mea are aproape trei ani, dar ea nu ştie ce este pedeapsa, iar bulinele le-am folosit doar atunci când am decorat aripioarele fluturaşilor în cadrul atelierelor”, mărturisea Nicoleta, care întrebată atunci ce sfat le-ar da părinţilor, ea a răspuns: „Dacă părinţii şi-ar asculta mai mult copiii, şi unii şi ceilalţi ar fi mai fericiţi. Aş vrea ca părinţii să aibă mai multă încredere în copiii lor şi în instinctele lor. Mereu le spun părinţilor: noi adulţii suntem cei care trebuie să ne reeducăm, pentru că avem atât de multe de învăţat de la copiii noştri”, mai spunea ea.

 

Nicoleta Boţan a fost înjunghiată de soţul ei vineri, la prânz, pe când se afla la grădiniţa pe care o conducea. Ea a fost stabilizată de medici şi transportată la spital, însă s-a stins din viaţă pe masa de operaţie. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate