Iubita insarcinata a lui Arthur de la Ceptura, de urgenta la Salvare! Barbatul e disperat: "Nu am bani de tratament!"

Personajul devenit celebru pe Youtube a tras o sperietura cumplita de Sarbatori. Arthur de la Ceptura este nerabdator sa devina tatic, dar viitoarea lui sotie a trecut prin doua cumpene grave in timpul sarcinii.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereMomente de panica pentru Arthur de Ceptura! Iubita insarcinata in sase luni, transportata de urgenta la spital! "Nu am bani de tratament!"
Personajul devenit celebru pe Youtube a tras o sperietura cumplita de Sarbatori.
Arthur de la Ceptura este nerebdator sa devina tataic, dar viitoarea lui sotie a trecut prin doua cumpene grave in timpul sarcinii. Prima oara, in urma cu trei luni, a fost diagnosticata cu encefalita si a petrecut saptamani bune in spital, iar de curand a ajuns din nou pe mainile medicilor dupa ce a facut temperatura si nu a mai fost in stare sa stea in picioare. "Sunt disperat. Iubita mea s-a simtit foarte rau ieri, saraca nu mai putea sa stea in picioare, avea febra, o ustura in gat. N-are voie sa ia medicamente, asa ca am chemat imediat Salvarea. N-au vrut sa o interneze in spital ca au spus ca are o viroza si ii molipseste pe toti, dar ne-au dat un tratament care costa 72 de lei. M-a durut sufletul dar nu aveam niciun leu, asa ca am dus-o eu acasa si am tratat-o babeste. I-am pus sosete cu otel, cartofi cu spirt pe gat si e cat de cat mai bine. Offf, ce teama imi este atat pentru ea cat si pentru copilas", a declarat Arthur pentru WOWbiz.ro.

fara descriere
fara descriereArthur de la Ceptura este nerabdator sa devina tatic, dar viitoarea lui sotie a trecut prin doua cumpene grave in timpul sarcinii.

Prima oara, in urma cu trei luni, a fost diagnosticata cu encefalita si a petrecut saptamani bune in spital, iar de curand a ajuns din nou pe mainile medicilor dupa ce a facut temperatura si nu a mai fost in stare sa stea in picioare.

"Sunt disperat. Iubita mea s-a simtit foarte rau ieri, saraca nu mai putea sa stea in picioare, avea febra, o ustura in gat. N-are voie sa ia medicamente, asa ca am chemat imediat Salvarea. N-au vrut sa o interneze ca au spus ca are o viroza si ii molipseste pe toti, dar ne-au dat un tratament care costa 72 de lei. M-a durut sufletul, dar nu aveam niciun leu, asa ca am dus-o eu acasa si am tratat-o babeste. I-am pus sosete cu otet, cartofi cu spirt pe gat, si e cat de cat mai bine. Offf, ce teama imi este atat pentru ea cat si pentru copilas", a declarat Arthur pentru WOWbiz.ro.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate