Vedete

Iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, Ana Roman, paraseste casa motociclistului! Bruneta a luat o decizie radicala! VIDEO!

Iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, Ana Roman, paraseste casa motociclistului! Incurcate sunt itele povestii de dragoste in care personaj principal este concurentul din echipa Faimosilor

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Simona Alexa


 

Ana Roman, iubita lui Cazacu d ela Exatlon, paraseste casa in care locuia cu acesta! Dezvaluirea ne-a fost facuta chiar de Ana, pe care am intalnit-o la petrecerea aniversara de 10 ani de activitate a hair-stilistei Geta Marin. (Vezi aici ce a declarat Ana Roman, iubita lui Cazacu, in platou la WOWbiz) 

Iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, Ana Roman, paraseste casa motociclistului! Bruneta a luat o decizie radicala! VIDEO! icon photo

Plecat in Republica Dominicana la inceputul lunii ianuarie, Catalin Cazacu s-a apropiat in timpul reality show-ului Exatlon de Claudia de la Cream. Cei doi au devenit nedespartiti, lucru care a dat nastere la speculatii. Dupa iesirea din concurs a Claudiei de la Cream, si revenirea sa in tara, zvonurile s-au confirmat, cei doi marturisind public ca nutresc sentimente unul fata de altul.

Interesant este faptul ca, in tot acest timp, acasa la Catalin Cazacu s-a aflat si se afla in continuare, Ana Roman, iubita lui oficiala, bruneta cu care acesta este intr-o relatie de aproape un an. Mai mult de atat, potrivit frumoasei femei, cei doi se pare ca isi faceau planuri de nunta si tanara pierduse deja o sarcina, in urma cu cateva luni.

Ana Roman, iubita lui Cazacu, pleaca din casa saptamana viitoare! 

Iata insa ca, dupa marturisirile lui Cazacu si cele ale Claudiei de la Cream, Ana Roman a luat decizia sa se retraga si sa-l paraseasca pe campionul la motociclism.

“Pana saptamana viitoare inca locuiesc in casa lui. Da, am luat o decizie, am pus puct relatiei si de saptamana viitoare o sa ma mut si o sa-mi vad de viata mea.

Bineinteles ca a fost o lovitura (n.r. faptul ca a aflat de la tv, urmarind Exatlon, ca iubitul ei flirteaza cu Claudia Cream) pentru oricine ar fi fost o lovitura, dar o sa trec peste. Putin mai greu, dar va trece si asta.

Am fost impreuna un an. Am locuit impreuna si am avut si discutii despre casatorie, despre nunta, cum ne-ar fi placut noua sa fie nunta noastra. Avem prieteni comuni, da, dar nu vreau sa comentez, sa spun ce zic ei. Prefer sa nu vorbesc despre asta”, ne-a declarat Ana Roman in exclusivitate pentru WOWbiz.ro . Astfel, la scurt timp de la revenirea Claudiei Cream in tara, de la Exatlon, iata ca, Ana Roman, iubita lui Cazacu, paraseste casa lui!

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune