Stiri

Iubita lui Cristian Cioacă rupe tăcerea: „Am simţit un fel de animal în el. Mi-a spus „Să nu îţi baţi joc de mine” şi în momentul ăla...”

Iubita lui Cristian Cioacă a povestit despre relaţia ei cu unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din România.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Iubita lui Cristian Cioacă rupe tăcerea: „Am simţit un fel de animal în el. Mi-a spus „Să nu îţi baţi joc de mine” şi în momentul ăla...”icon photo
 
Iubita lui Cristian Cioacă a povestit că povestea de dragoste dintre ei doi a început atunci când l-a văzut pentru prima dată la televizor. Ea nu a fost descurajată de faptul că motivul apariţiilor lui dese în presă era acuzaţia de ucidere a propriei soţii, Elodia Ghinescu. 
 
„Toată lumea o să spună că e absurd. Mi s-a tăiat respiraţia când l-am văzut. A fost o chestie uniocă, nu am mai simţit aşa ceva chiar niciodată. Am făcut eu primul pas. Am hotărât să îl caut. Prima dată am vorbit cu mama lui. Ma-am recomandat, i-am spus cine sunt şi i-am spus că vreau să îl ajut. Dânsa era supărată în perioada aia şi mi-a spus „Trebuie să vorbeşti cu sora lui sau cu el” şi am lăsat numărul de telefon mobil. Şi totuşi, nu am avut răbdare să mă caute. În seara aia l-am sunat, pe 22 octombrie, şi mi-a răspouns. I-am zis că vreau să vorbesc cu Cristian Cioacă şi mi-a spus ”Nu este”. Bineînţeles era el. Eu în momentul ăla m-am tăiat, nu mai ştiam ce să fac, nu am mai zis nimic. Nu a zis nici el nimic, dar eu am întrebat „Dar unde este?”. „E prin împrejurimi”, ceva de genul a zis. Şi în momentul ăla chiar nu am mai ştiut ce să zic. Îmi tremurau mâinile şi mă gândeam ce să spun să nu mă fac de râs, să nu par penibilă”, a povestit Iubita lui Cristian Cioacă. 
 
Iubita lui Cristian Cioacă rupe tăcerea: „Am simţit un fel de animal în el. Mi-a spus „Să nu îţi baţi joc de mine” şi în momentul ăla...”
 
Ulterior tânăra a început să iasă cu poliţistul acuzat că şi-ar fi ucis soţia, iar cei doi au început o poveste de iubire. „Am blocat tot ce ţinea de raţiune. Nu am vrut să ascult”, a mai spus fata. Relaţia lor nu a fost una lipsită de momente neplăcute, iar ea a povestit unul dintre ele care a marcat-o. 
 
„L-am văzut plângând de două ori. Nu ştiu de ce a plâns, mi-a spus că nu mai poate, că e deja prea mult. ERa obosit de toată povestea cu Elodia. Vreau să vă spun că atunci când l-am cunoscut nu avea fire albe de păr şi apoi au început să-i apară. A plâns la mine unde am închiriat apartament, m-a rugat să-l ajut. I-au dat lacrimile şi m-a luat de mână. Nu era vorba de bani atunci, a fost o izbucnire. (...) O singură dată am simţit un fel de animal în el. Îl tot minţeam, îl duceam cu vorba şi ne-am întâlnit şi s-a uitat la mine şi mi-a spus „Să nu îţi baţi joc de mine!” şi în momentul ăla a avut aşa o sticlire în ochi. Nu a fost agresiv. Am fost crispată. După aceea m-am gândit la chestia asta”, a mai povestit ea . 
 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune