Iubita lui Culiță o face praf pe fosta Faimoasă de la Survivor! ”S-a ajuns prea departe”

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, Faimosul care, la Survivor România 2021, a aflat că va fi tatăl unui băiețel, a decis să ia atitudine după ce Simona Hapciuc a tot încercat să îl atace pe bărbatul pe care îl iubește și pe care îl face tată.

Culita Sterp
Autor: Calin Perian

In articol:

Văzut ca vinovat de Simona Hapciuc pentru eliminarea ei din tabăra Faimoșilor, Culiță Sterp a devenit ținta acesteia, atacurile ei fiind, adeseori, cât se poate de dure.

Citeste si: Reguli Survivor România 2021. Cum se alege marele câștigător al sezonului 2 și cum îți poți susține favoritul

Cu toate acestea, Daniela, iubita lui Culiță Sterp, nu s-a lăsat impresionată de vehemența Faimoasei Simona Hapciuc și i-a dat o replică cât se poate de dură, viitoarea mămică explicând cum stau, de fapt, lucrurile.

”Hai că deja s-a ajuns prea departe și chiar dacă ați observat cu toții că eu nu mă bag în discuții și nu dau replica persoanelor care ar merita, poate este nevoie să fac anumite completări legate de monologul Simonei Hapciuc, și îl numesc așa pentru că persoana cealaltă cu care ar trebui să poarte un dialog nu poate fi prezentă, deoarece Culiță (cel rău și malefic) este încă în competiție. În primul rând, această persoană face afirmații care discreditează imaginea și reputația unei persoane publice, în special într-un moment în care această persoană nu se poate apăra, iar astea sunt fapte pentru care se poate răspune din punct de vedere legal. În al doilea rând, am decis să intervin pentru că femeia este atât de preocupată de ”nevasta lui Culiță care este gravidă”  și pe care a lăsat-o acasă însărcinată pentru că este avar și nu se gândește la mine și la copil, ei bine, repet, pentru cei care nu știu, noi am luat această decizie de comun acord.

Culita Sterp
Culita Sterp, alaturi de iubita lui, Daniela

Și pentru că nu fac parte din categoria femeilor dependente sau obsedate de bărbatul lor nu cred că e de judecat sau că este asta vreo dovadă  de lipsă de iubire din partea lui. Sunt mai mult decât recunoscătoare că am nu una, ci două familii care îmi sunt alături în fiecare minut. Pe de altă parte nici nu pot să iau în considerare părerile unei femei  de la care nu aș lua niciodată exemplu  sau nu aș cere un sfat.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Sebastian Chitoșcă îl vrea aliat pe Jador la Survivor România, după ce a fost respins de Culiță Sterp. Cântărețul nici nu vrea să audă: „Eu sunt singur aici. Nu ajut pe nimeni!”

Acum nu știu, să îmi spuneți voi mie, e mai corect să iau în considerare părerea unei persoane care a împărțit aceeași baracă cu un om timp de 8 săptămâni sau a mea care îl cunosc de nu mai puțin de 13 ani, de la coleg, amic, iubiți și viitor tată al copilului meu? Care de când era cioban așa cum mulți dintre voi îl numiți (de parcă r fi ceva josnic sau vreo crimă) a rămas același om... Care a avut grijă de oameni, de la copii, la bătrâni, l-am văzut de la oi murdar și a doua zi îmbrăcat în Versace la o cântare, sau că ne-am petrecut Paștele pe câmp, care ia oamenii la ocazie ca să nu îi lase în frig, sau că le cosește în curte. Și tot același om e, nu se schimbă în funcție de cum bate vântul. Dar lucrurile astea, puține, pe care le-am enumerat aici nu le știți mulți, știți de ce? Că nu a simțit nevoia să le facă publice, e de ajuns să le știe Dumnezeu”, a replicat Daniela, iubita lui Culiță Sterp, luându-i apărarea Faimosului mai ceva ca o leoaică furioasă.

 

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, ironii fine pentru Simona Hapciuc

Mai mult, Daniela, iubita Faimosului Culiță Sterp, le reamintește celor care o urmăresc că partenerul ei de viață este implicat într-o competiție care în final, va avea și un câștigător. ”Vreau să le reamintesc oamenilor că Survivor este o competiție în care concurenții se luptă pentru supraviețuire și este normal că, pentru a supraviețui, ai nevoie de strategii. Până la urmă, și dacă te joci cărți sau Monopoly ai nevoie de o strategie, darămite într-o astfel de competiție. Am înțeles din spusele ei (care chiar dacă a semnat un contract de confidențialitate și nu ar avea voie să povestească ceea ce producția nu a dat la TV, dar asta nu e treaba mea) că a fost ofticată că a plecat Culiță și a făcut rost de mâncare și a împărțit-o doar cu anumiți concurenți, dar nu și cu ea. Aici, pot pot zice că ar fi fost într-adevăr frumos din partea lui să împartă cu toată lumea, dar fiecare face cum crede de cuvință.

Acolo fiecare e pe cont propriu, dacă nu ți-a convenit că el se descurca, erai liberă să te descurci și tu, la rândul tău, cum știi tu. Legat de acuzațiile cum că a fost dată afară prea repede și asta i se datorează tot lui Culiță, am de spus atât: Dacă era o concurentă atât de bună și Culiță bătea câmpii, nu cred că ceilalți pot fi duși de nas să voteze pe placul lui și să o dea afară că așa vrea culiță. Dacă era atât de bună și de plăcută, cred că era susținută de public și discuțiile astea nu mai existau pentru că era în continuare în competiție”, mai spune Daniela, iubita lui Culiță Sterp.

Citeste si: Andreea Antonescu îl face praf pe Culiță Sterp! Ce a putut spune despre Faimos: "Cel mai misogin băiat..."

Și, vizibil deranjată de cele spuse de Simona Hapciuc despre Culiță Sterp, Daniela nu s-a putut abține și a ironizat-o subtil. ”De mai bine de o lună nu încetezi cu acuzațile la adresa lui Culiță, că ai impresia că și-a luat visul de a-i oferi fiului tău viitorul pe care ți-l dorești. Uite că ți-a oferit șansa asta de a petrece timp cu el, în timp ce eu nu am parte de asta, așa cum îl acuzi tu de fiecare dată că ”și-a lăsat nevasta acasă sau că tu nu ești Daniela lui”. Fiecare concurent are o poveste acolo și luptă pentru ceva, fie că e mai mult sau mai puțin cunoscut. Au ieșit și alte persoane din competiție, asumat, fără să facă prea mult circ și să ceară atenție. În încheiere, în loc, dragă Simona, să te preocupe atât de mult răutatea, misoginismul, falsitatea lui Culiță, ar trebui să te preocupe mai mult familia ta, fiul tău și viața ta”, a mai spus Daniela, iubita lui Culiță Ster p, deranjată de atacurile Faimoasei Simona Hapciuc după eliminarea de la Survivor România 2021.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Nemeș, Alexandra Stan și Culiță Sterp au imortalizat liniștea dinaintea începerii Survivor România: „După zâmbetele noastre, nu știam ce ne așteaptă”

Daniela Iliescu, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă! Iubita lui Culiță Sterp este pe ultima sută de metri cu sarcina

Culiță Sterp, ploaie de înjurături la adresa lui Sebastian Chitoșcă la Survivor România. Cântărețul l-a făcut praf: „Nu stau cu fraieri ca tine!”

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Dezvăluirea momentului despre AUR! Planul secret al partidului a fost devoalat. Nu au nicio şansă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bombă în cazul Arthur. Cine ar fi pus la cale uciderea ursului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies