Vedete

Iubita lui Gheorghe Turda a dezvaluit de ce s-a indragostit de artistul de muzica populara! "Ii multumesc lui Dumnezeu pentru..."

Iubita lui Gheorghe Turda pare indragostita pana peste cap de artistul de muzica populara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Iubita lui Gheorghe Turda a dezvaluit de ce s-a indragostit de artistul de muzica populara! "Ii multumesc lui Dumnezeu pentru..."icon photo

Desi este o diferenta mare de varsta intre ei care pe alte femei probabil le-ar fi speriat, Nicoleta Voicu marturiseste ca este recunoscatoare pentru omul pe care l-a cunoscut si pe care il descopera in fiecare zi.

 

Iubita lui Gheorghe Turda si cantaretul de muzica usoara au mers la cimitirul unde sunt inmormantati mama si fratele artistului, s-au rugat si au aprins lumanari.

 

"Mă impresionează felul lui de-a fi, dincolo de ceea ce vede publicul pe scenă, este sensibil şi generos. Mă bucur că viaţa mi-a dat această şansă de a întâlni un om ca el. Când am aprins lumânări, mi-a spus: 'Hai să ne rugăm pentru noi: eu aprind pentru tine, tu aprinde pentru mine!'. Nu am cuvinte să-l pot descrie, aşa cum nu oricui îi este dat să îl cunoască şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care am acceptat prima invitaţie în oraş", a declarat Nicoleta Voicu pentru click.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune