Iubita lui Iancu Sterp aruncă bomba la Survivor România! ”Emy îl place mai mult decât este cazul. E evident”

Denisa a vorbit despre sentimentele pe care faimoasa Emy Alupei le are pentru iubitul ei, Iancu Sterp la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Emy Alupei a avut o dispută teribilă cu Iancu Sterp la Survivor România, în urma căreia războinicul avea să spună despre ea că este o persoană falsă. ”Băi, nu ți-e rușine să vorbești cu mine așa?”, a strigat faimoasa după războinic, moment în care acesta a fost și mai dur verbal cu ea. ”Te fac să plângi din două vorbe dacă vreau”, a spus Iancu.

Emy și Iancu s-au certat la Survivor România? Să fie de la amor?

Toată reacția lui Emy a fost pusă imediat pe seama faptului că interpreta de muzică trap îl place pe Iancu, dar faptul că acesta este mai rece cu ea sau că nu i-a făcut declarația dorită la proba de licitație au determinat-o să devină agresivă verbal.

De altfel, într-o intervenție la Fanarena, Denisa, prietena concurentului, avea să declare că fata este supărată că nu este băgată în seamă suficient. ”Faptul că nu a vrut nici măcar să se chinuie să spună un cuvânt frumos, probabil că a deranjat-o și, de aceea, se comportă atât de agresiv”, a comentat blonda direct de la Londra.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Grațiela a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la "Survivor România": "Am greșit pentru că..."

Citeste si: ​Topul kilogramelor – Cezar Juratoni castigator; afla cate kilograme au slabit concurentii de la „Survivor Romania”

Citeste si: Andy de la Survivor și Cristi, prietenul lui cel mai bun, concurenți la Puterea Dragostei? „Ella e pentru tine!”

Emy Alupei s-a îndrăgostit de Iancu Sterp la Survivor România. ”Îl place mai mult decît este cazul”

Mai mult decât atât, Denisa a fost și mai dură, și a spus clar că Emy Alupei s-a îndrăgostit de Iancu Sterp la Survivor România! ”Îl place mai mult decât este cazul. E evident, nici nu se pune în discuție altceva. Însă, nu mă deranjează, atâta timp cât gândul lui se îndreaptă înspre mine, nu îmi fac probleme”, a comentat Denisa la Fanarena.

Pe de altă parte, sora războinicului nu este de acord cu spusele Denisei, și anume că Emy Alupei s-a îndrăgostit de Iancu Sterp la Survivor România. ”Eu consider că în cazul lor nu se pune problema de așa ceva. Ea nu este genul lui Iancu, lui îi plac, este adevărat, femeile dintr-o bucată, dar să fie fine. Aici, nu e deloc așa”, a declarat Ileana la Fanarena.

Galerie foto 
Citește și:

Ema de la Survivor România, în lacrimi. Ce a putut spune despre soțul ei! ”Este pentru a doua oară când îmi spune te iubesc de când suntem împreună”!

Ghiță a uitat-o deja pe Grațiela! Ce a putut să îi spună Lolei la Survivor România! ”Ești foarte frumoasă”!

Consumați acest tip de ulei, supranumit aurul lichid. Este de 10 ori mai bun decât uleiul de măsline. Remediu natural cu foarte multe beneficii

Mama lui Iancu Sterp, dezvăluiri șocante. ”Tatăl lui m-a trădat de multe ori. Este la fel de gagicar ca și fratele său, Culiță”

Lola, atac fără precedent la adresa Asianei Peng! ”Ești copil alintat și nesimțit acum”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies