Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban! Vezi motivul pentru care Irina Tănase l-a ironizat pe Orban!

Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban, care a făcut o greșeală de exprimare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban după ce acesta a comis o eroare în timpul unei discuții. După o ședință de Guvern, premierul Orban a ieșit pentru a oferi câteva declarații presei. “De asemenea, am discutat măsuri pentru a CREȘTE riscul de infectare în spitale a cadrelor medicale și a pacienților”, a spus Orban.

Citeste si: Liviu Dragnea, operat de urgenta! Incident socant petrecut in inchisoare

Citeste si: Cum este afectat Liviu Dragnea de coronavirus? Fostul lider PSD are interzis la vizite conjugale iar dosarul de eliberare ar putea fi amânat

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Probabil obosit și grăbit, Ludovic Orban a spus "crește" în loc de "scădea", iar eroare sa a fost taxată pe paginile de socializare. Irina Tănase, ubita lui Dragnea, a văzut și ea greșeala premierului și a postat-o pe Instastory. „What?”, a scris Irina, care nu se mira la fel la erorile grosolane ale fostului premier Viorica Dăncilă. (vezi ce scandal uriaș este în familia ministrului Florin Cîțu)

Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban. Irina Tănase e izolată la domiciliu

WOWbiz.ro a dezvăluit că iubita lui Liviu Dragnea stă izolată la domiciliu de când în România s-a instituit starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru a nu se plictisi, Irina Tănase a invitat-o la ea acasă pe buna sa prietenă, Sânziana, care îi este și parteneră de afaceri la biroul său de mediator. Irina a postat pe Instastory un mesaj în care a dezvăluit ce fac ea și Sânziana în izolarea de la domiciliu: “Lucruri de făcut de mâncat, de dormit, de uitat la Netflix, de repetat toate aceste lucruri. Dar, înainte de toate, de servit o cafea”.

 Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai 2019, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cuscrul preot al lui Liviu Dragnea este bolnav! Părintele Dionis Tătulescu are o boală care afectează coloana vertebrală!

Soacra lui Liviu Dragnea, mesaj clar pentru fostul lider PSD: Sunt șocată și azi

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Imagini SENZAȚIONALE cu vila colosală a lui Liviu Dragnea! În fața casei se lăfăie gunoaiele

Irina Tănase îl trădează pe Liviu Dragnea? Vezi anunţul tranşant făcut de iubita politicianului aflat la închisoare!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies