Iubita lui Syda, şedinţă foto fierbinte! Cum a pozat Maria Grigoriu, aproape goală, în camera unui hotel de lux

La doi ani după despărţirea de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu, zis şi Syda, pare să o ducă foarte bine alături de actuala sa iubită, Maria Grigoriu. Şi, probabil, are şi toate motivele, mai ales că par să fie foarte fericiţi împreună, iar Maria este, cu siguranţă, o apariţie spectaculoasă…

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Maria este unul dintre fotomodelele extrem de discrete, dar nelipsite ale vieţii de noapte a Bucureştiului şi, evident, se bucură de un succes nebun în rândul bărbaţilor cu bani care vor să aibă alături o domnişoară care să ”fure privirile” oricui.

Doar că, de doi ani, ea i s-a dedicat lui Bogdan Ionescu, fostul soţ al Elenei Băsescu, iar acum cei doi par să fie foarte fericiţi împreună. Şi, de curând, Maria, extrem de decentă în postările ei de pe conturile de socializare, le-a făcut o surpriză tuturor admiratorilor ei şi s-a lăsat fotografiată într-o ţinută care, cu siguranţă, a provocat palpitaţii celor care o admiră. Şi nici nu ar fi avut cum să fie altfel, având în vedere că Maria a pozat într-un halat de baie, arătându-şi marele ei secret. Mai exact, că este deţinătoarea unui trup cu forme perfecte…

Evident, fotografiile cu pricina, făcute într-una dintre vacanţele de vis pe care le-a avut alături de Syda, sunt făcute în aşa fel încât să îşi înnebunească admiratorii, mai ales că Maria, fără să fie deloc inbibată, şi-a expus ”pielea” în cel mai artistic mod cu putinţă, sugerâd nuditatea şi intimitatea de care s-a bucurat în camera de hotel alături de fostul soţ al Elenei Băsescu.


Devenită celebră după o serie de pictoriale pentru diverse branduri de haine, prezentă, o bună bucată de vreme, în fotografii de promovare a unei clinici medicale pe fiecare colţ de bloc sau în videoclipuri muzicale, femeia cu care Syda trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pare să se fi retras din lumina reflectoarelor, preferând să îşi însoţească jumătatea peste tot în lume, vacanţele celor doi putând, fără discuţie, să facă gelos şi un ”traveler”.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: