Vedete

IUBITA lui Vladimir, declaratie neasteptata dupa ce Faimosul a castigat Exatlon si a anuntat ca doneaza premiul: "S-a lasat dus de val"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


IUBITA lui Vladimir, declaratie neasteptata dupa ce Faimosul a castigat Exatlon si a anuntat ca doneaza premiul: "S-a lasat dus de val"icon photo
 
Publicul a decis ca Vladimir Draghia merita sa fie primul castigator Exatlon Romania. Faimosul a ajuns in finala alaturi de Ionut Jaguarul, insa el este cel care a reusit sa castige mare premiu de 100.000 de euro, pe care a anuntat ca il doneaza in totalitatea copiilor bolnavi de cancer. 
 
Iubita lui, Alice, a scris pe contul lui Vladimir Draghia primele cuvinte oficiale despre donarea marelui premiu de 100.000 de euro.
 
"Aseara, visul meu s-a adeverit si al lui Vladimir s-a implinit: a zburat. A zburat in momentul in care, dupa cinci luni grele de competitie in conditii aspre, a aflat ca voi ati vrut ca el sa fie castigatorul Exatlon, editia 2018. O onoare pe care el nu poate decat sa o foloseasca pentru a aduce bucurie copiilor bolnavi de cancer. 
 
 
Lor le-au fost retezate aripile brusc, dar noi, toti ceilalti, putem gasi resursele de a darui acolo unde este nevoie. 
Cand sunteti ispititi sa faceti un bine, nu va feriti chiar daca pare departe de puterea voastra sa schimbati ceva. Vladimir s-a lasat dus de val cand i-a trecut prin minte ca daca va ajunge in finala si va castiga, va dona premiul celor care vor face bine cu el, iar gandul lui a dospit in el pana s-a materializat.
 
Va multumesc in numele lui pentru ca i-ati fost alaturi, ati crezut in el si i-ati dat sansa incredibila de a face un mare bine. 
Voi, alaturi de el, ati facut un mare bine. 
Mii de multumiri si speram ca experienta Exatlon v-a atins inimile macar o data. -Alice
#exatlonromania
#teamvladimirdraghia", este mesajul aparut pe pagina lui Vladimir Draghia. 
 
Vezi postarea pe kfetele.ro. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune