Iubitul Andreei Bălan a vândut un televizor cu... 85.000 de euro! “Este un Ferrari pe care îl agăți de perete, dar nu poți să îl conduci” FOTO

Tiberiu Argint a vândut un televizor cu 85.000 de euro, un produs care costă cât un apartament.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Tiberiu Argint a vândut un televizor cu 85.000 de euro, un produs care costă cât un apartament.


In articol:

Tiberiu Argint a vândut un televizor cu 85.000 de euro, în urmă cu șapte ani. Despre Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, s-a relatat că e manager de vânzări la o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio și televizoare și telefoane. Actualul iubit al Andreei Bălan este, de fapt, cofondator al dealer-ului din România. “Compania a fost înfiinţată în 2001, fiind unul dintre cei mai vechi dealeri Bang & Olufsen din Europa de Est, ea fiind controlată de Horaţiu Ionescu şi Tiberiu Argint.”, a scris Ziarul financiar. (vezi cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe Tiberiu Argint)

Citeste si: Prima reactie a lui George Burcea dupa ce s-a aflat ca Andreea Balan are un nou iubit

Citeste si: Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu George Burcea este... pe moarte EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Bălan, supărată după ce s-a aflat de Tiberiu Argint: „Se teme de ceea ce va urma”

Citeste si: Este real! 1.000 de euro pentru angajații care poartă mască. Cine dă banii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

În aprilie 2013, b365.ro relata: “Un român şi-a cumpărat în plină criză un televizor de 85.000 de euro. Aparatul valorează cât două apartamente din Capitală şi este considerat Rolls Royce-ul televizoarelor. Chiar şi în vremuri de criză, românii cu bani nu renunţă la mofturi. Iar cei cu cele mai excentrice astfel de plăceri sunt amatorii de tehnologie high-tech, care ajung să dea şi zeci de mii de euro pe sisteme audio-video. Cea mai scumpă achiziţie făcută vreodată de un român pe acest segment se ridică la 85.000 euro, echivalentul a două apartamente cu două camere confort II în Bucureşti”.

Tiberiu Argint a vândut un televizor cu 85.000 de euro. În preţul său intră şi verificări tehnice periodice 

„Suma impresionantă a fost plătită de un om de afaceri român pentru un televizor cu o diagonală de 215 cm. Televizorul este full HD, are opţiune 3D cu ochelari activi, absoarbe 99% din reflexia luminii, poate fi conectat la smartphone, iar în preţul său intră şi verificări tehnice periodice. În plus, niciun preţ nu este prea mare pentru a te număra printre primii 100 de oameni din lume care au un astfel de televizor.”, s-a mai scris. „Televizorul poate fi conectat la un smartphone şi poate fi integrat în conceptul de "casă inteligentă". Astfel, prin intermediul telefonului mobil, proprietarul poate controla televizorul şi prin televizor restul casei, de oriunde din lume. El este "creierul" care controlează totul. La el se pot conecta boxele pentru a obţine un sistem surround, tot acolo, când vreau, pot să conectez lumini sau altă aparatură, pe care o pot controla tot prin intermediul televizorului. Este un Ferrari pe care îl agăți de perete, dar nu poți să îl conduci”, a declarat Tiberiu Argint pentru b365.ro.

"Avem în portofoliu un televizor şi mai scump de atât, de 130.000 euro, pe care nu am reuşit să îl vindem momentan în România pentru că este un echipament extrem de complex, iar montajul lui nu se face normal, ci se foloseşte o macara specială, care intră la client în casă. Pentru a vinde televizorul şi a-l monta, structura casei are nevoie de anumite specificaţii care, dacă nu sunt întrunite în locuinţa respectivă, televizorul nu se vinde pentru a nu pune în pericol viaţa clientului", a mai spus Tiberiu Argint.

Tiberiu Argint a vândut un televizor cu 85.000 de euro. El și Andreea Bălan s-au afișat în public la mare

Tiberiu Argint a apărut recent în prim-plan. Andreea Bălan a fost surprinsă la mare alături de cel care îi este acum iubit, Tiberiu Argint, cu care s-a afișat pentru prima dată în public și cu toate că ei credeau că nu îi vede nimeni, relația lor a fost descoperită. Îndrăgostiții au petrecut un weekend la mare și au profitat din plin unul de prezența celuilalt, iar imaginile spun tot. Pe pagina de Instagram a lui Tiberiu Argint au apărut mai multe imagini din mini-vacanța petrecută alături de Andreea Bălan la malul mării. Bărbatul a postat pe contul de socializare fotografii de pe plajă, în care nu apare însă și cea care îi este iubită și de care pare să fie foarte îndrăgostit.

Apariția imaginilor în spațiul public cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint în timp ce se sărută au pornit un tăvălug uriaș asupra relației lor. ”Andreea Bălan, care este obișnuită totuși cu expunerea media a fost de-a dreptul surprinsă de amploarea care a luat-o acest subiect. Mai mult chiar, nu se aștepta să se întâmple așa ceva, de aceea preferă să stea departe, momentan, de apariții publice”, ne-a spus sursa noastră. Iar Tiberiu Argint este șocat de-a dreptul... Adică, să fim sinceri, cine s-ar fi așteptat ca viața lui să fie atât de disecată în doar 24 de ore, să se publice mai totul despre el, despre familia lui... Cel puțin o perioadă cei doi vor avea grijă să fie cât mai discreți cu putință, de aceea nici nu fac declarații publice, așteaptă să se mai liniștească situația”, a mai relatat sursa WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Cutremur la Caracal! Ce i-a propus Gheorghe Dincă mamei Luizei? E halucinant

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Răsturnare de situație! George Burcea are și el o nouă iubită? Cum s-a pozat alături de o blondă celebră

Lovitură dură pentru George Burcea! De când sunt împreună, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies