Iubitul Andreei, fata moartă la Paris, mesaj cutremurător pentru Culiță Sterp: „Te rog să îți prețuiești familia...”

Iubitul Andreei, fata moartă la paris, a avut un mesaj cutremurător pentru Culiță Sterp. Ce i-a transmis acesta după moartea tinerei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Moartea Andreei, fata care a vrut să-și facă o poză la Paris și a murit, a șocat pe toată. Un moment care trebuia să fie romantic s-a transformat într-un aedvărat coșmar când tânăra a căzut de la înălțime și a murit.

Printre persoanele care îi cunoșteau pe Andreea și pe iubitul ei se numără și celebrul artist Culiță Sterp. Cântărețul a povestit cum a decurs conversația dintre el și Andrei, partenerul fetei care a decedat.

„Andrei, ce s-a întâmplat? Pe bune, a murit iubita ta? Zi-mi te rog ce s-a întâmplat...”, l-a întrebat Culiță Sterp pe iubitul Andreei, relatează Spynews.

„Da, Culiță...am fost la Paris, a vrut să-și facă poză într-un loc unde își face toată lumea și nu a fost atentă și a căzut în gol de la 15 metri. N-am mai putut să fac nimic. Încerc să fiu tare și să mă ocup de tot și să merg înainte că nu am de ales. Te rog să îți prețuiești familia și pe cei dragi și să profiți de fiecare clipă alături de ei pentru că într-o clipă, totul se poate schimba...” i-a răspuns Andrei, iubitul fetei moarte la Paris, lui Culiță Sterp, conform sursei mai sus citate.

Citeste si: Andreea Bălan a făcut marele anunț: când revine pe scenă! Fanii sunt îngrijorați. Interpreta: ”Eram sigură că vine tăvălugul”

Prima declarație a lui Culiță Sterp despre moartea Andreei

„Săraca...eram prieteni de ceva timp. Am ieșit de câteva ori, îi cunosc de la Sorina Ceaugea și de la Danezu, cu ei erau prieteni mai buni...
Au fost și la câteva concerte, evenimente la care am cântat noi, au stat cu noi la masă, am povestit, am râs, am glumit...Era o fată foarte așezată și la locul ei, foarte cumsecade, la fel și iubitul ei, Andrei...Păcat de ea, prea tânără s-a dus...”, a mai declarat artistul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate