Iubitul bătăuș a intrat în spitalul în care se afla Daniela Crudu, după ce a bătut-o cu sălbăticie! Ce s-a întâmplat acolo

Iubitul bătăuș a vrut să o viziteze pe Daniela Crudu la spital, după ce a bătut-o.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Daniela Crudu a fost bătută cu sălbăticie de iubitul croat. Vedeta a ajuns de urgență la spital și, la scurt timp după agresiune, acolo a ajuns și bătăușul. Seco Dubravko a încercat să intre în salonul în care se afla bruneta, dar nu i-a fost permis accesul. Vizibil, agitat, a întrebat de mai multe ori care era starea și dacă avea răni grave, relatează Spynews. Nu se știe dacă luptătorul voia să dea ochii cu Daniela Crudu pentru că era curpins de remușcări sau dacă voia doar să se asigure că rănile ei nu erau foarte grave și că nu exista pericolul ca el să ajungă după gratii.

Citeste si: Detaliul incredibil de la balconul casei în care s-a ascuns Daniela Crudu, după bătaia încasată de la milionarul croat

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Coșmarul prin care a trecut Daniela Crudu, povestit de sora ei

ANA CRUDU - sora Danielei: Fiind beat și gelos, în drum spre casă a început să îi dea. I-a dat la față, știi? Cum conducea el din dreapta acolo. I-a venit, probabil, nebunia la cap, eu știu... Când ești gelos își vine nebunia la cap.

Bruneta a refuzat să depună plângere pe numele agresorului, așa că polițiștii sunt legați de mâini. Cu toate că ea a sunat la 112 și s-a plâns că e victima violenței domestice, la spital ar fi spus că s-ar fi lovit în urma unui accident. Bărbatul trebuia să ajungă la audieri astăzi, dar nu a mai fost chemat, astfel că a părăsit țara.

ANA CRUDU - sora Danielei: Știu doar că avea bilet să plece astăzi și cred că a plecat, pentru că nu a depus Daniela plângere și e liber să plece, nu? Să scape de el, nu mai vrea să audă de el. Și pentru ce să depună plângere? Să fie obligată să se mai vadă pe aici, să vină el pe aici? Nu are ce să mai caute. Vrea să plece de tot, să nu îl mai vadă, să nu mai audă de el!
Dacă se răzgândește, are 90 de zile la dispoziție să facă plângere. În lipsa ei, însă, s-ar putea ca nici ordinul de restricție să nu fie prelungit. În momentul de față - croatului îi este interzis să se apropie de Daniela la o distanță mai mică de 200 de metri.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Daniela Crudu, după ce a aflat că a bătut-o iubitul: „Sunt alături de tine! Te iubesc și...”

Femeile care merită să fie bătute sau de ce unii oameni sunt mai puțin importanți decât alții

Mircea Badea, reacție dură după bătaia pe care a încasat-o Daniela Crudu de la iubitul croat: „Ai cunoscut-o în Africa? Tu de ce te-ai combinat cu ea?”

Daniela Crudu trebuie să înveţe din lecţia de viaţă a Nicoletei Guţă! Manelista a fost bătută în noaptea nunţii, dar şi-a iertat soţul şi a avut o căsnicie de coşmar!

Sânziana Negru, în lacrimi pe Instagram! S-a despărțit de iubit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies