Iubitul Biancăi Drăguşanu este revoltat de opulenţa preoţilor veniţi la sfinţirea Catedralei: „Îşi bat joc, chiar dacă au crucea în mână! Sărăciile astea bagă zeci de milioane în biserici”

După ce a văzut ce maşini conduc, iubitul Biancăi Drăguşanu este revoltat de opulenţa preoţilor.

Autor: Matei Vaihan

Prietenii au aflat că iubitul Biancăi Drăguşanu este revoltat de opulenţa preoţilor. Alex Bodi a postat un material realizat la sfinţirea Catedralei Mânturii Neamului, cu câteva fotografii care îi surprindeau pe preoţi sosind în limuzine de lux.  “Când faceţi aşa ceva nu va numiţi creştini, ci chiar inconştienţi...sa nu zic “ prosti de bubuiti”!”, a postat Bodi.

Iubitul Biancăi Drăguşanu este revoltat de opulenţa preoţilor:  “Nu zice nimeni să nu crezi în Dumnezeu şi să faci biserici"

“Nu zice nimeni să nu crezi în Dumnezeu şi să faci biserici, dar când ăia vorbesc de avuţii şi să trăieşti modest, iar ei îşi fac viaţa de lux din banii oamenilor simpli, apăi…Chiar îşi bat joc aşa frumos chiar dacă tin crucea in mâna!”, a mai scris Alex Bodi. ( vezi ce datorii ale Bianca la Fisc)

Iubitul Biancăi Drăguşanu este revoltat de opulenţa preoţilor:  “De ce dracu nu merg cu măgarii?"

E clar că iubitul Biancăi Drăguşanu este revoltat de opulenţa preoţilor. “De ce dracu nu merg cu măgarii? Sau de unde morţii lor au maşinile? Tot din banii oamenilor? Gluma-neglumă, nu poţi fii aşa indiferent: sunt spitale pline de oameni bolnavi şi copii vai de ei, iar sărăciile astea bagă zeci de milioane în

biserici ...de zici că e singura din Bucureşti”, a încheiat Alex Bodi. 
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Loredana Groza, transformată total de operaţiile estetice! "Semeni cu Bianca Drăguşanu şi Loredana Chivu. Şi nu e un compliment"

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt topiţi unul după celălalt: „Tu eşti soarele”

Incredibil! În Paradisul ăsta a stat Bianca Drăguşanu cu iubitul bogat în Dubai! Camera era ”doar” 1000 de euro pe noapte şi arăta fabulos!

7 zodii vor trece peste orice problemă mâine. Vărsătorii vor trece peste problemele financiare

Simona Halep i-a uimit pe toţi după divorţ! Sunt de nedespărţit. S-a aflat tot

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Cu cât au s-au mărit facturile românilor în anul 2021. Este cea mai mare dramatică creștere

Dan Petrescu, dat afară de Neluțu Varga de la CFR – Planul patronului din umbră, câți bani ar urma să primească Bursucul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies