Iubitul Dianei, împotriva participării ei la Exatlon: „Mi-a spus că era vorba de două săptămâni”

Iubitul Dianei Pivniceru nu a fost de acord cu participarea ei la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Iubitul Dianei a povestit la FanArena că nici el, nici părinţii ei nu au fost de acord cu plecarea Dianei în Republica Dominicană. Totuşi, el nu era îngrijorat de eventualele accidentări, ci de faptul că avea să lipsească de acasă. Pentru a-l convinge să o lase să plece, concurenta l-a minţit pe partenerul ei că va fi departe doar câteva săptămâni. 
 
„Nu ştiam despre ce e vorba, doar că va pleca de acasă. Iniţial mi-a spus că era vorba de două trei săptămâni, apoi am aflat că ar putea fi vorba de trei sau patru luni. Toată plecarea ei a fost din scurt. Ea face genul asta de antrenamente zilnic, aleargă pe plajă, pe nisip, face scăriţe, se antrenează”, a spus iubitul Dainei Pivniceru. 
 
fara descriere
 
Întrebat ce crede că urmează să facă Faimoasa, el a spus că este de părere că ea va intra pe teren chiar şi accidentată. Şi foştii concurenţi au povestit că atmosfera de la Exatlon îi face şi pe cei accidentaţi să intre în joc. 
 
Ana Otvoş a povestit că una dintr cele mai grave accidentări ale ei a fost la cap şi că a avut creierul inflamat în urma loviturii. Deşi medicul a sfătuit-o să stea liniştită cel puţin două săptămâni, Ana a intrat pe teren după doar o săptămână. 
 
Diana a primit de la medic vestea că are o ruptură de ligament şi urmează să facă un RMN pentru a afla cât de gravă este situaţia. 
 
 
 

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate