Iubitul Dianei, împotriva participării ei la Exatlon: „Mi-a spus că era vorba de două săptămâni”

Iubitul Dianei Pivniceru nu a fost de acord cu participarea ei la Exatlon.

Autor: M. B.
 
Iubitul Dianei a povestit la FanArena că nici el, nici părinţii ei nu au fost de acord cu plecarea Dianei în Republica Dominicană. Totuşi, el nu era îngrijorat de eventualele accidentări, ci de faptul că avea să lipsească de acasă. Pentru a-l convinge să o lase să plece, concurenta l-a minţit pe partenerul ei că va fi departe doar câteva săptămâni. 
 
„Nu ştiam despre ce e vorba, doar că va pleca de acasă. Iniţial mi-a spus că era vorba de două trei săptămâni, apoi am aflat că ar putea fi vorba de trei sau patru luni. Toată plecarea ei a fost din scurt. Ea face genul asta de antrenamente zilnic, aleargă pe plajă, pe nisip, face scăriţe, se antrenează”, a spus iubitul Dainei Pivniceru. 
 
 
Întrebat ce crede că urmează să facă Faimoasa, el a spus că este de părere că ea va intra pe teren chiar şi accidentată. Şi foştii concurenţi au povestit că atmosfera de la Exatlon îi face şi pe cei accidentaţi să intre în joc. 
 
Ana Otvoş a povestit că una dintr cele mai grave accidentări ale ei a fost la cap şi că a avut creierul inflamat în urma loviturii.
Deşi medicul a sfătuit-o să stea liniştită cel puţin două săptămâni, Ana a intrat pe teren după doar o săptămână. 
 
Diana a primit de la medic vestea că are o ruptură de ligament şi urmează să facă un RMN pentru a afla cât de gravă este situaţia. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 15 ianuarie. Cea mai aşteptată bătălie din istoria Exatlon: România faţă în faţă cu Ungaria! S-a ajuns la photo finish, iar scorul a fost strâns: 8-10. „Finalul m-a dat...

Exatlon 15 ianuarie. Strategia Faimoşilor înainte de meciul cu Ungaria! Vor păstra distanţa faţă de Războinici: „Nu am vrea să ştie ei”

Exatlon 15 ianuarie. Momente de groază la Exatlon! Diana Pivniceru s-a accidentat: „S-a dus în interior piciorul”

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies