Iubitul Elenei Basescu a devenit tata de cateva luni, dar nu isi neglijeaza responsabilitatile! Imagini EXCLUSIVE cu barbatul in timp ce se ocupa de afaceri

Catalin, logodnicul Elenei Basescu, pare sa fie un barbat care, desi se bucura de prezenta unui copil in viata lui, nu are de gand sa isi neglijeze afacerile, mai ales ca, acum, trebuie sa sustina o intreaga familie.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Zilele trecute, paparazii WOWbiz.ro l-au surprins pe Catalin, logodnicul mai tanar al celebrei Eba, in timp ce, atent din cale afara, se ocupa de afacerile sale.

Mai exact, el a mers intr-unul din magazinele din Nordul Capitalei d eunde a facut o serie de cumparaturi care par destinate restaurantului pe care il detine, el umpland cosul pana la refuz de servetele albe, semn ca are un flux serios de clienti in stabilimentul patronat. Imbracat lejer, Catalin, poreclit Tomata, a impins, cu greu, caruciorul umplut cu tot felul de lucruri necesare in restaurant.

 

 

Ajuns la portbagaj, Catalin a mutat multele pachete de servetele acolo si inca cateva cutii in care erau alte lucruri cumparate dintr-un alt magazin de mobila din nordul Capitalei, iar apoi s-a urcat la volanul bolidului sau si a mers spre stabilimentul sau.

Elena Basescu si Catalin au o fetita de cateva luni

Elena Basescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatal celor doi copii ai sai, in toamna anului 2016. Dupa divort, fiica cea mica a fostului presedinte al tarii s-a mutat alaturi de cei doi copii, Sofia Anais si Traian Junior, intr-un apartament.  In vara aceasta, Elena Basescu si logodnicul ei au sarbatorit un an de relatie, chiar in perioada in care Eba devenea mama. "Nu am intrebat-o daca pot sa spun public, dar o sa spun, se pare ca pe data de 4 (n.r. iunie) pentru ca aia mica nu a venit in pozitie sa iasa. Ceilalti doi au venit prematur, si Traian si Sofia (ceilalti doi copii ai Elenei n.r), asta mica e decisa sa stea pana in utlima zi. Abia o asteapta (cei mici – n.r). Ei cred ca vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plange pana se joaca cu ei”, declara, la acea vreme, Traian Basescu.

fara descriere
Multi il stiu pe tanarul iubit al fiicei fostului presedinte dupa porecla de ”Tomata”, insa numele lui din buletin este Catalin Gheorghe. Povestea de dragoste dintre EBa si Catalin Gheorghe, alias Tomata, a inceput in vara anului trecut. In ciuda varstei, Catalin a incercat sa fie pe piciorele lui, independent de parintii sai, care au o situatie financiara foarte buna. Asa ca a inceput cu o pizzerie si o shaormerie, care i-au mers bine si l-au ajutat sa acumuleze mai multa experienta in business. De atunci s-a ales cu porecla de ”Tomata”.
Catalin si Elena sunt nascuti in aceeasi luna, insa sunt zodii diferite. El a implinit 26 de ani pe 11 aprilie si este Berbec, iar Elena a facut 38 de ani pe 24 aprilie si este Taur.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate